Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Ньюкасл» уклав контракт з найбільшим букмекером Ірландії

Владислав Стародубцев
Букмекерська контора BoyleSports розпочала співпрацю з «Ньюкаслом». За однією з умов угоди, термінали для беттингу з’являться на домашній арені «Сорок» – «Сент-Джеймс Парку».
«Ньюкасл» уклав контракт з найбільшим букмекером Ірландії

«Ньюкасл» уклав контракт з найбільшим букмекером Ірландії

Сторони підписали дворічний контракт. Незабаром BoyleSports обіцяє запустити низку цікавих акції, конкурсів і заходів для уболівальників «Ньюкасл Юнайед» у віці від 18 років. Також бетторам пропонуватимуть ексклюзивні бонуси і спеціальні пропозиції у дні матчів команди. 

Ще один приємне нововведення для гравців з однойменного міста – поява на домашньому стадіоні «Сорок» фірмових терміналів BoyleSports, які прийматимуть ставки та надаватимуть шанувальникам футболу іншу необхідну інформацію. Наразі кипить робота з встановлення таких автоматів у всіх куточках арени. 

«Тішимося, що нам вдалося домовитися з «Сороками» в рамках кампанії зі збільшення впізнаваності бренду на території Великої Британії. 

Як офіційний партнер «Ньюкасла», ми з нетерпінням чекаємо моменту, коли усе розмаїття послуг BoyleSports стане доступним для фанатів. Вболівальники матимуть змогу укладати парі на BoyleSports у режимі онлайн, за допомогою смартфонів, а також використовуючи термінали на території прекрасного «Сент-Джеймс Парку».

Бажаємо «Ньюкаслу» та прекрасним вболівальникам команди успіхів у новому сезоні, – так відреагував на факт підписання контракту Марк Кемп, гендиректор BoyleSports.

Комерційний директор «Сорок» Дейл Етчісон теж привітав початок партнерства з відомими букмекером: 

«Ми раді вітати BoyleSports. З нетерпінням чекаємо початку нашої співпраці. Компанія BoyleSports давно тісно пов’язана з футболом, і ми із задоволенням працюватимемо пліч-о-пліч, щоб надати вболівальникам першокласний сервіс для ставок в день матчу на стадіоні «Сент-Джеймс Парк», – резюмував він. 

У минулому сезоні команда Стіва Брюса фінішувала на 12 підсумковій позиції в турнірній таблиці АПЛ. За 38 турів «Сороки» здобули 45 очок. Старт поточного розіграшу видався не найкращим – поразка від «Вест Хема» (2:4)

Довідка: BoyleSports – найбільша незалежна букмекерська контора Ірландії. Заснована у 1989 році. Компанія має понад 300 пунктів приймання ставок на території Ірландії та Великої Британії. Оцінка контори на «РБ» – 3/5.

Раніше БК Parimatch стала офіційним партнером лондонського «Челсі». 

Новачок англійської Прем’єр-ліги буде співпрацювати з прогресивним букмекером

Букмекери оцінили шанси Лукаку стати найкращим бомбардиром «Челсі» і АПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт