Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Мильна бульбашка чи вирок Лізі чемпіонів? Спеціальні ставки на футбольну Суперлігу

Владислав Стародубцев
Створення Суперліги – безпрецедентна новина в історії світового футболу. Букмекерська компанія Favbet у лінії спеціальних ставок пропонує спрогнозувати, як далі розвиватимуться події.
Спеціальні ставки, приурочені створенню футбольної Суперліги

Спеціальні ставки, приурочені створенню футбольної Суперліги

Вперше за понад 50 років існування єврокубкових турнірів найбільші команди з мільйонними арміями уболівальників ініціювали створення нового турніру – Європейської Суперліги. 

Клубами-засновниками нових змагань стали більшість провідних команд Старого світу. Мова про «Барселону», «Реал Мадрид», «Манчестер Сіті», «Ліверпуль», «Манчестер Юнайтед», «Челсі», «Арсенал», «Тоттенхем», «Атлетіко», «Ювентус», «Інтернаціонале» і «Мілан». 

Чинний чемпіон Ліги 1 «ПСЖ» і німецькі гранди «Баварія» і «Боруссія» Дортмунд заявили, що не підтримують цієї ініціативи. 

Турнір може навіть і не стартувати

За оцінкою фахівців, 54% (коефіцієнт – 1.85) – імовірність сценарію, за яким до початку жовтня буде зіграний хоча б один матч Суперліги. Перший сезон новоствореного турніру повинен стартувати у серпні, принаймні так обіцяють головні дійові особи цієї футбольної авантюри. 

Формат змагань такий: учасники поділяться на дві групи по 10 колективів, що проведуть між зустрічі вдома і на виїзді, три команди з найкращими показниками у кожній з груп виходять в чвертьфінал. А четверті і п’яті команди груп у двоматчевому плей-оф розіграють ще дві путівки у наступний раунд. Далі поєдинки відбудуться за системою, що використовується у Лізі чемпіонів. 

Заколотники будуть виключені з розіграшів національних ліг?

У 10% (10.0) оцінюють шанси перебігу подій, за яким усі клуби, що братимуть участь у матчах Суперліги сезону 2021/2022 років будуть позбавлені права виступати у внутрішніх чемпіонатах. 

Одразу після новини про склад команд, що гратимуть у новому турнірі, поповзли чутки, мовляв, їх можуть виключити з національних чемпіонатів. Відповідні листи-попередження від УЄФА отримали команди-засновники. Ба більше, не тільки клубам, а й футболістам, які гратимуть у Суперлізі, буде заборонено брати участь у всіх змаганнях під егідою УЄФА. Це стосуватиметься і матчів за національні збірні. 

Якщо ж заколотники отямляться, і захочуть повернутися, до прикладу в АПЛ, вони починатимуть свій шлях з п’ятого за силою дивізіону англійського футболу. 

Українські гранди – у Суперлізі?

Також пропонують спрогнозувати, які клуби, що не є засновниками, доєднаються до розіграшу. Найвища імовірність опинитися у когорті бунтівників у таких команд.

«Евертон» 16,6% / 6.0 
«Аталанта» 16,6% / 6.0
«Севілья» 16,6% / 6.0
«Вільярреал» 16,6% / 6.0
«Наполі» 16,6% / 6.0
«Реал Сосьєдад» 16,6% / 6.0
«Вест Хем» 16,6% / 6.0
«Астон Вілла» 16,6% / 6.0

Серед когорти потенційних учасників фігурують і дві найкращих команди з УПЛ – «Шахтар» (6,6%, 15.0) і київське «Динамо» (6,6%, 15.0).  

За словами організаторів Суперліги, цей турнір, який покликаний замінити Лігу чемпіонів. Щосезону у ньому гратимуть 20 команд: 15 постійних учасників і 5 – змінних. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», компанія Favbet переглянула котирування на переможця Ліги чемпіонів після чвертьфінальних матчів. 

Букмекери назвали головних претендентів на заміну Моурінью в «Тоттенхемі»

Визначилися головні претенденти на виграш Ліги Європи за версією букмекерів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт