Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Море коефіцієнтів, що зіграли на ЧС-2022 – найбільш результативному мундіалі в історії футболу

Ярослав П'ятницький
У Катарі відгримів чемпіонат світу з футболу-2022, на якому свій третій титул здобула збірна Аргентини – вперше з 1986-го року. За весь турнір, упродовж якого зіграли 64 матчі, команди забили аж 172 голи. Це якраз на один більше, ніж попередній рекорд мундіалів 1998-го та 2014-го років.

чс-2022

Саме збірні Аргентини та Франції подарували вболівальникам з усього світу розкішний фінал ЧС-2022 – 2:2 в основний час, 3:3 за підсумком екстра-таймів та 4:2 на користь «альбіселесте» в серії пенальті.

До старту світової першості найбільші шанси на участь у головному матчі турніру, на думку аналітиків букмекерської компанії VBET, мали Бразилія та Англія. Коефіцієнти на ці збірні були – 3.50 та 3.75 відповідно. Високу ймовірність виходу до фіналу передбачали Франції (3.80), а Іспанію та Аргентину можна було заграти за 5.00.

Головним фаворитом на здобуття кубка світу-2022 вважалася Бразилія (кеф 5.00), яка несподівано програла хорватам на стадії чвертьфіналу. Інші основні претенденти були оцінені наступними котируваннями:

інфо1

Повернемося до збірної Бразилії: «пентакампеони» хоч і програли останній матч групового етапу Камеруну (1:0), але дві перемоги проти Сербії та Швейцарії дозволили їм посісти перше місце у своєму квартеті. БК Favbet давала коефіцієнт 1.42 на першу сходинку бразильців у групі.

Разом з тим беттори мали змогу спрогнозувати стадію вильоту збірної Бразилії на мундіалі. Чвертьфінал, на якому й зупинилися Неймар і КО, йшов за кеф 3.70.

Саме Хорватія зуміла вибити бразильців, головних фаворитів турніру, в післяматчевій серії 11-метрових ударів. До цього хорвати, набравши 5 залікових балів, посіли друге місце у своїй групі (збірна Марокко стала першою, а Бельгія та Канада поїхали додому).

хорватія

На вихід хорватів з групи БК пропонували коефіцієнт близько 1.53, а тотал очок команди більше (4,5) йшов за 1.70. Прохід Хорватії щонайменше до стадії півфіналу, де вона програла майбутньому чемпіону, можна було взяти за 8.00.

Суперник хорватів на груповому етапі збірна Бельгії не змогла пройти до плей-оф чемпіонату світу вперше з 1998-го року. Провал «червоних дияволів» вже на цій стадії оцінювався коефіцієнтом близько 7.00.

В контексті сенсаційних невдач можна також згадати Німеччину, яка набрала всього 4 бали та посіла третє місце у своїй групі. На те, що підопічні Фліка вилетять вже після першого етапу кубку світу, БК VBET приймала ставки з кефом близько 6.00.

німеччина

Крім цього, букмекер перед початком мундіалю пропонував котирування на кількість очок німців у групі. Тотал менше (6,5) йшов за 1.55, ТМ (5,5) – за 2.63, ТМ (4,5) – за 3.54.

Перше місце у квартеті з Німеччиною, Іспанією та Коста-Рикою неочікувано посіла збірна Японії. Аналітики БК Marathonbet давали коефіцієнт 15.00 на перемогу «синіх самураїв» у своїй групі. Також не надто високо оцінювали шанси японців на вихід до плей-оф з будь-якого місця – кеф 3.70.

Не можна не відзначити симпатичну збірну США, яка змогла кваліфікуватися до 1/8 мундіалю, хоч і поступилася там Нідерландам (3:1). Букмекери пропонували «двійку» (2.00), що американці вийдуть зі своєї групи (Англія, Вельс та Іран).

Крім США, від регіону Північної Америки на ЧС-2022 грали ще Мексика, Канада і Коста-Рика – всі троє не впоралися із завданням проходу до плей-оф. Тож зіграв коефіцієнт 2.65, що найкращий результат серед четвірки цих команд продемонструють саме футболісти збірної США.

ТОП-10 голів на ЧС-2022:

https://youtu.be/TvL-3Knm2po

Один з найцікавіших маркетів, що зіграв на чемпіонаті світу в Катарі, пов’язаний зі збірною Англії. БК Betandyou приймала ставку на футболістів, котрі отримають найбільше жовтих карток у складі англійської національної команди. Коефіцієнт 6.00 був на те, що цим гравцем стане захисник «МЮ» Гаррі Магвайр.

Річ у тім, що футболісти збірної «трьох левів» протягом всіх матчів групового етапу і в поєдинку 1/8 проти Сенегалу грали так чисто, що не отримали жодної картки. У чвертьфінальному матчі проти Франції до кінця основного часу (рахунок вже був 1:2 на користь французів) англійці теж не бачили від арбітра попереджень.

Вони були близькі до того, щоб вилетіти з турніру, так і не отримавши жодного «гірчичника». Але вже на 90-й хвилині зустрічі один із захисників Англії все ж отримав єдину жовту картку для збірної на ЧС за удар суперника ліктем – цим гравцем став саме Гаррі Магвайр.

англія

Форвард збірної Англії Харрі Кейн перед початком чемпіонату світу був фаворитом бомбардирських перегонів за букмекерськими котируваннями, проте нападник «Тоттенхема» у підсумку забив всього 2 м’ячі. Другим претендентом з коефіцієнтом 10.00 був Кіліан Мбаппе, який наколотив 8 голів та виграв золоту бутсу ЧС-2022.

Крім того, букмекерська компанія Betandyou мала спеціальну лінію щодо заочного змагання між Робертом Левандовським та Кріштіану Роналду – хто з них заб’є більше на мундіалі:

  • Роналду – 1.92
  • нічия – 3.90
  • Левандовський – 3.34

В цьому протистоянні переміг андердог, адже на рахунку поляка 2 взяття воріт на світовій першості-2022, а 37-річний нападник збірної Португалії відзначився лише одного разу.

Ще однією індивідуальною нагородою на чемпіонаті світу є «золота рукавичка» – приз для найкращого воротаря турніру. Це звання зрештою виграв аргентинський голкіпер Еміліано Мартінез. Ось які котирування пропонувала БК після завершення групового етапу:

інфо3

Фіналіст чемпіонату світу-2022 збірна Франції цього разу здобула лише срібні медалі мундіалю. Беттори мали змогу заграти наступні виграшні коефіцієнти щодо стадій турніру, яких досягла команда Дідьє Дешама:

  • чвертьфінал – 1.50
  • півфінал – 2.62
  • фінал – 3.80

На тотал голів більше (10,5) від футболістів «Ле Бле» на ЧС-2022 букмекер VBET давав «двійку» (2.00). Разом з цим пропонували кеф 6.50 на те, що французи заб’ють найбільше м’ячів на турнірі серед усіх збірних. Франція відзначилася у воротах суперників 16 разів – за цим показником вони посіли перше місце.

Тріумфатором чемпіонату світу з футболу-2022 стала збірна Аргентини. Не завадила цьому і поразка Саудівській Аравії у першому турі групового раунду (1:2). Далі чемпіонський шлях «альбіселесте» виглядав так: Мексика (2:0), Польща (2:0), Австралія (2:1), Нідерланди (2:2, 4:3 пен), Хорватія (3:0) і Франція (3:3, 4:2 пен).

Перед стартом турніру беттори могли взяти наступні ставки в БК Marathonbet щодо успіхів аргентинської національної команди на катарському мундіалі:

інфо6

Коефіцієнти, що зіграли в матчі Аргентина – Франція

Букмекери назвали фаворитів ЧС-2026

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт