Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

MLB довічно дискваліфікувала гравця за ставки на свою команду

Ярослав Перканюк
Гравець «Піттсбурга» Маркано активно робив ставки на бейсбол, 25 парі він оформив на матчі за участю своєї команди. Усе це призвело до довічної дискваліфікації.
MLB

MLB

Як і більшість спортивних федерацій, Головна ліга бейсболу забороняє гравцям робити ставки на будь-які спортивні події. Останні скандальні ситуації закінчувалася дискваліфікаціями та штрафами.

У прес-центрі MLB повідомили, що Падре Тукупіта Маркано був спійманий на ставках. Розгляд тривав кілька місяців, за підсумками якого провину гравця було повністю доведено. Маркано довгий час відмовлявся від співпраці з MLB, але потім зізнався у скоєному.

За підсумками розслідування стало відомо, що в період 2022-2023 років Маркано зробив 387 ставок на бейсбол, зокрема 231 ставку, пов’язану з MLB, через легальну букмекерську контору. Падре Тукупіта проставив понад 150 000 доларів на бейсбол, з них 87 319 доларів на ставки, пов’язані з MLB.

25 ставок було оформлено на матчі за участю «Піттсбурга» (команди, за яку він виступав). Маркано не брав участі в жодній грі, на яку робив ставки, оскільки перебував у списку травмованих.

Керівництво Головної ліги бейсболу ухвалило рішення довічно дискваліфікувати Падре Тукупіта Маркано від будь-яких офіційних бейсбольних матчів.

Комісар Роб Манфред сказав:

«Ми стежимо за дотриманням правил та політики Головної ліги бейсболу. Ми попереджаємо гравців, що порушення правил призведе до дискваліфікації. Ми намагаємося захистити інтереси вболівальників, які хочуть дивитися чесний спорт», – цитує слова комісара Роба Манфреда видавництво Focus Gaming News.

Правило 21 MLB свідчить, що співробітники та гравці ліги підлягають довічній дискваліфікації за ставки на свою команду. Ставки на інші команди призводять до дискваліфікації на рік.

Ознайомитися з прогнозами на спорт можна в нашій рубриці.

Вінісіус Жуніор став новим фаворитом букмекерів на «Золотий м’яч»

Перемога «Олімпіакоса» принесла беттору виплату сумою 305 045 гривень

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт