Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Мілан – Рома Ліга Європи: прогноз на матч 11.04.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Мілан – Рома плей-оф Ліги Європи: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 11 квітня 2024.

мілан-рома

Одним з чвертьфіналів другого за престижністю клубного турніру Ліга Європи 2024 буде італійське протистояння Мілан – Рома. Цікаво те, що римляни не можуть обіграти міланців у очних зустрічах 9 матчів поспіль, але при цьому в крайніх 8-ми іграх між ними стабільно присутній обмін голами.

Перший поєдинок плей-оф ЛЄ між підопічними Стефано Піолі та Даніеле Де Россі відбудеться у четвер, 11-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена міланського клубу – «Сан Сіро».

Нижче в цьому матеріалі користувачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Ліги Європи Мілан – Рома, а також інформацію щодо трансляції першої гри двох італійських колективів у рамках єврокубкового двобою.

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії Favbet оприлюднили свої коефіцієнти Мілан – Рома. Відповідно до котирувань, «россонері» йдуть досить впевненим фаворитом у домашньому для себе поєдинку:

  • перемога «Мілана» – 1.84 (ймовірність 53%)
  • нічия – 3.60 (27% ймовірності)
  • перемога «Роми» – 4.95 (ймов. 20%)

Прохід команди Стефано Піолі до півфіналу Ліги Європи УЄФА за сумою двох поєдинків оцінюється коефіцієнтом 1.59 (ймовірність 60%), тоді як аналогічна ставка на римлян йде за кеф 2.40 (ймов. 40%).

Прогнози експертів

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», автор телеграм-каналу «ДжанлукаЛападула» і ведучий подкасту «Єврофутбол» Юрій Шевченко підготував власний прогноз на матч Ліги Європи Мілан – Рома:

«Обидві команди знаходяться у найкращій формі, тому варто сподіватися на якісний і яскравий футбол, адже «Мілан» – це та команда, яка зазвичай не зосереджена на захисті, а «Рома» після зміни тренера також змінилася, тепер вже більше думає про атаку.

Насправді, «Ромі» ще під керівництвом Жозе Моурінью не вдавалося не пропускати від «Мілана». У Серії А двічі римляни поступилися міланцям з рахунками 1:2 та 1:3.

Тож я очікую і цього разу на голи від обох команд. Статистика також підтверджує такий варіант: в останніх восьми матчах між «Міланом» та «Ромою» обидві команди відзначалися».

Подивитися інший прогноз на матч плей оф турніру Ліга Європи 2024 Мілан – Рома від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч плей-оф Ліги Європи Мілан – Рома 11 квітня 2024? Переглянути поєдинок підопічних Стефано Піолі та Даніеле Де Россі можна на відомому медіасервісі Megogo, який має офіційні права на трансляцію єврокубків у нашій країні. Також подивитися італійське протистояння можна на всіх платформах, що мають доступ до згаданого онлайн-сервісу.

Букмекери змінили котирування на прохід до півфіналу ЛЧ після перших матчів 1/4

Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Реал» Мадрид – «Манчестер Сіті» (3:3)

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт