Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль АПЛ: прогноз на матч 07.04.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Манчестер Юнайтед – Ліверпуль 32 туру АПЛ: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 7 квітня 2024.

мю-ліверпуль

Головною подією вікенда в АПЛ 2024 буде класичне північно-західне дербі між двома найбільш титулованими клубами Англії, а саме Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Зовсім нещодавно ці опоненти зустрічалися між собою в 1/4 Кубка Англії, тоді сильнішими виявилися саме «червоні дияволи» (4:3).

Новий поєдинок між підопічними Еріка тен Хага та Юргена Клоппа відбудеться в цю неділю, 7-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 17:30 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена манкуніанців – «Олд Траффорд».

Нижче в цій публікації читачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч АПЛ Манчестер Юнайтед – Ліверпуль, а також інформацію щодо трансляції протистояння між цими одвічними і запеклими суперниками.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії Favbet оприлюднили свої коефіцієнти Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. На їхню думку, досить впевненим фаворитом цього матчу знову є команда Юргена Клоппа, попри те, декілька тижнів тому вони поступилися на стадіоні «червоних дияволів» у рамках чвертьфіналу національного Кубка:

  • Перемога «Ман Юнайтед» – 4.90 (ймовірність 20%)
  • Нічия – 4.80 (21% ймовірності)
  • Перемога «Ліверпуля» – 1.69 (ймов. 59%)

Прогнози експертів

Прогнозист «Рейтингу Букмекерів», амбасадор БК Favbet і професійний букмекер Максим Кравець підготував свій прогноз на матч АПЛ Манчестер Юнайтед – Ліверпуль:

Два голи вінгера «Челсі» Коула Палмера у доданий час принесли перемогу лондонцям у матчі проти «Манчестер Юнайтед» (4:3). «МЮ» не заслужив на поразку, але втрата концентрація карається в АПЛ майже завжди.

В цьому році «Ман Юнайтед» та «Ліверпуль» зустрічались вже двічі. І якщо перший матч вийшов не надто видовищним і завершився 0:0, то нещодавня гра у Кубку Англії стала однією із кращих цього року. Команда Еріка тен Хага здобула вольову перемогу в додатковий час з рахунком 4:3 і вийшла до півфіналу Кубка.

Цього разу «Ліверпуль» знову вважається фаворитом, але принаймні на своєму полі манкуніанці мають дати бій. І якщо навіть програють – то не більше ніж в 1 гол. Ставлю на господарів з форою (+1).

Подивитися інший прогноз на матч 32 тур АПЛ Манчестер Юнайтед – Ліверпуль від інших експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч АПЛ Манчестер Юнайтед – Ліверпуль в неділю, 7 квітня 2024? Переглянути протистояння підопічних Еріка тен Хага і Юргена Клоппа можна як на платформі Setanta, так і на каналі Setanta Sports Ukraine, що присутній на багатьох популярних медіасервісах, зокрема Volia TV і Megogo.

Новий тренер для «Ман Юнайтед»: Тухель, Де Дзербі, Зідан та інші кандидати від букмекерів

Кефи на камбек «Челсі» були шаленими, а деякі беттори програли £41 тисячу на «МЮ» за 1.07

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт