Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Манчестер Юнайтед – Арсенал АПЛ: прогноз на матч 12.05.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Манчестер Юнайтед – Арсенал 37 тур АПЛ: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 12 травня 2024.

ман юнайтед арсенал

На фініші АПЛ 2024 відбудеться один з останніх топ-матчів чемпіонату Англії в цьому сезоні, а саме Манчестер Юнайтед – Арсенал. «Каноніри» змагаються за титул, тоді як «червоні дияволи» прагнуть посісти місце в зоні Ліги Європи.

Поєдинок між підопічними Еріка тен Хага і Мікеля Артети відбудеться у неділю, 12-го травня. Стартовий свисток пролунає о 18:30 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена манкуніанців – «Олд Траффорд».

Нижче в цьому матеріалі користувачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Манчестер Юнайтед – Арсенал, а також інформацію щодо трансляції одного з класичних протистоянь англійського футболу.

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії GGBetUA виставили коефіцієнти Манчестер Юнайтед – Арсенал. На їхню думку, команда Мікеля Артети йде абсолютним фаворитом цього матчу, попри те, що він пройде на полі «червоних дияволів»:

  • перемога «Ман Юнайтед» – 6.90 (ймовірність 14%)
  • нічия – 5.47 (18%)
  • перемога «Арсенала» – 1.41 (68%)

Варто зауважити, що такий коефіцієнт на успіх «канонірів» – це найнижчий кеф на перемогу гостьового клубу на «Олд Траффорд» у всіх турнірах в 21-му столітті.

Попередній рекорд належить «Манчестер Сіті», який у квітні 2019-го переміг «МЮ» з коефіцієнтом 1.50.

Прогнози експертів

Прогнозист «Рейтингу Букмекерів» та професійний букмекер Максим Кравець зробив свій прогноз на матч АПЛ Манчестер Юнайтед – Арсенал:

«Арсеналу» для чемпіонства потрібно вигравати всі матчі, що залишилися, і сподіватись на втрату очок від «Ман Сіті». Своєю чергою «червоні дияволи» виграли лише 1 із 7 останніх матчів в АПЛ.

Схоже, що всі думки гравців «МЮ» вже у фіналі Кубка Англії, а чемпіонат їх мало цікавить. Втім, я не був би настільки впевнений у перемозі «канонірів». «Манчестер Юнайтед» може прокинутись в будь-який момент і видати топ-гру.

Не хочу ризикувати із переможцем, мені більше подобається ставка на «низовий» тотал. У 30 із 35 матчів «МЮ» в АПЛ цього сезону було забито не більше 4-х голів. Довірюсь статистиці.

Подивитися інший прогноз на матч 37 тур АПЛ Ман Юнайтед – Арсенал від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Манчестер Юнайтед – Арсенал 12 травня 2024? Переглянути протистояння підопічних Еріка тен Хага і Мікеля Артети можна виключно на платформі Setanta Sports. На жаль, лінійні канали Setanta, які доступні на багатьох популярних медіаресурсах, не будуть транслювати гру.

Букмекери: Тухель і Саутгейт – фаворити на посаду нового тренера «МЮ»

«Ман Сіті», «Ліверпуль» та «Астон Вілла» вважалися головними фаворитами трьох єврокубків – всі пролетіли

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт