Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ліверпуль – Манчестер Сіті АПЛ: прогноз на матч 10.03.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Ліверпуль – Манчестер Сіті 28 туру АПЛ: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 10 березня 2024.

ліверпуль-сіті

Одним з головних протистоянь не тільки 28-го туру англійської Прем’єр-ліги, а й усієї АПЛ 2024 буде матч Ліверпуль – Манчестер Сіті. Ці два колективи посідають наразі перше та друге місця турнірної таблиці відповідно, різниця між ними – всього 1 бал.

Поєдинок між підопічними Хосепа Гвардіоли та Юргена Клоппа відбудеться в неділю, 10-го березня. Стартовий свисток пролунає о 17:45 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена мерсисайдців – «Енфілд».

Нижче на цій сторінці читачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Ліверпуль – Манчестер Сіті, а також інформацію щодо трансляції гри між лідерами чемпіонату Англії.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії GG.BET виставили свої коефіцієнти Ліверпуль – Манчестер Сіті. На їхню думку, команда Хосепа Гвардіоли йде невеликим фаворитом цього матчу, але шанси на успіх «червоних» є не набагато меншими:

  • Перемога «Ліверпуля» – 2.94 (ймовірність 32%)
  • Нічия – 3.74 (26% ймовірності)
  • Перемога «Ман Сіті» – 2.28 (ймов. 42%)

Прогнози експертів

Колишній футболіст «Арсенала», «Астон Вілли», дворазовий чемпіон Англії та експерт видання Sportskeeda Пол Мерсон дав свій прогноз на матч АПЛ Ліверпуль – Манчестер Сіті:

«Все залежить від доступності Мохамеда Салаха. Він повернувся у повному обсязі до тренувань, і якщо він у хорошій формі та зможе зіграти – це повинно дати «Ліверпулю» перевагу на «Енфілді».

Дійсно, вони абсолютно грізні вдома і мають бути в змозі виставити сильний склад, попри травми Аліссона, Александра-Арнольда, Кертіс Джонса, Діого Жоти та інших.

Конор Бредлі відзначився з моменту приходу до команди, має зберегти своє місце на правому фланзі. Він зустрінеться з Жеремі Доку, але хлопець поки що не зробив жодної помилки у своїй молодій кар’єрі в «Ліверпулі», тому я сумніваюся, що Юрген Клопп замінить його на Джо Гомеса.

Англієць, можливо, є більш безпечним варіантом, проте Бредлі в майбутньому буде набагато кращим. І «Ліверпулю» знадобиться його енергія на правому фланзі, щоб досягти успіху. Думаю, Бредлі виступить чудово, йому треба грати. Так, буде складно стримати швидкість Доку, але він може з цим впоратися.

Салах проти Натана Аке буде тим протистоянням, на яке варто звернути увагу. Аке – фантастичний гравець, однак він випав проти Алехандро Гарначо у матчі з «МЮ» минулого тижня і є винним за пас від Бруну Фернандеша з голом Маркуса Рашфорда.

Салах проти Аке – це протистояння може стати ключовим. Спрогнозую виграш «червоних» вдома проти «містян».

Подивитися інший прогноз на матч 28 тур АПЛ Ліверпуль – Ман Сіті від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Ліверпуль – Манчестер Сіті? Переглянути захопливе протистояння підопічних Клоппа та Гвардіоли можна буде як на платформі Setanta, так і на каналі Setanta Sports Ukraine, що присутній на багатьох популярних медіасервісах, зокрема Volia TV та Megogo.

Наступний клуб Хабі Алонсо: букмекери оцінили шанси «Ліверпуля», «Реала» і «Баварії»

«Арсенал» розбив «Шеффілд» 0:5 до перерви: 44 беттори поставили на це з кефами понад 100.00

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт