Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ліга ВТБ почала розслідування на предмет можливого договірного матчу

Сергій Гумен
Єдина ліга ВТБ проводить розслідування на предмет можливого протиправного впливу гравців московської «Руни-2» на результат одного з матчів молодіжної ліги.
Ліга ВТБ почала розслідування на предмет можливого договірного матчу

Ліга ВТБ почала розслідування на предмет можливого договірного матчу

Єдина ліга ВТБ проводить внутрішнє розслідування щодо можливого протиправного впливу баскетболістів московської команди «Руна-2» на результат одного з матчів клубу в рамках першості Росії серед юніорів до 21 років в сезоні-2020/21. За підсумками розслідування буде прийнято рішення відповідно до чинного законодавства, повідомляє офіційний сайт ліги.

«Ліга ВТБ каратиме гравців та інших осіб, що мають причетність до чемпіонату, які замішані в беттингових махінаціях і інших протиправних впливах на результат своїх матчів. Гравці повинні розуміти, що крім дискваліфікації подібні дії також виходять за рамки спортивного регламенту і за це передбачена кримінальна відповідальність відповідно до законодавства РФ. Кожен подібний випадок беттингових махінацій буде уважно вивчатися лігою ВТБ і розслідуватися. На жаль, це дуже актуальна проблема в сучасному спорті. Нещодавно я увійшла в Олімпійський комітет Believe in Sport по боротьбі з беттингом – зараз з цим борються на міжнародному рівні. Ліга ВТБ завжди виступає за чистий конкурентний спорт!», – заявила генеральний директор ліги Ілона Корстін.

«Професійний баскетбольний клуб «Руна» не потерпить таких дій гравців в нашій команді. Клуб має жорстку позицію щодо беттингових махінацій та ігор на тоталізаторі. Всі порушники будуть покарані. Сподіваємося, що й інші клуби будуть уважно ставитися до того, що відбувається. Нехай ця ситуація дасть розуміння, що в нашому клубі такі дії неприпустимі. Спільно з Єдиною лігою ВТБ ми готові боротися з беттинговими махінаціями і вирішувати дану проблему, яка на сьогодні актуальна у всьому світі й зокрема в Росії», – підкреслив генеральний менеджер «Руни» Сергій Юхневич.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що WTA оголосила про партнерство, котре допоможе вирішити проблему договірних матчів.

Чеський футбольний арбітр підозрюється в участі у договірному матчі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт