Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Кучухідзе: «Міжнародний гральний бізнес екстрено покидає російський ринок»

Ярослав П'ятницький
Голова Ukrainian Gambling Council Антон Кучухідзе розповів, що найбільш потужні світові бренди йдуть з російського ринку, бо розуміють його безперспективність та токсичність у найближчі декілька років.
Кучухідзе: Міжнародний гральний бізнес екстрено покидає росію

Антон Кучухідзе, голова Ukrainian Gambling Council

Очільник Всеукраїнської Ради Гемблінгу вважає, що масовий відтік міжнародного бізнесу з російського ринку дуже скоро призведе не тільки до серйозного дефіциту товарів і знищення ланцюгів постачання, але й до масового безробіття та стрімкого зубожіння населення росії.

Легальний гральний бізнес також не став винятком із цього глобального тренду. Кучухідзе наводить декілька найбільш яскравих прикладів:

Букмекерська компанія bet365 поінформувала партнерів про те, що вона зупиняє надання послуг на території росії. Інша букмекерська компанія William Hill також закрила доступ до своїх продуктів гравцям із росії та білорусі, попередньо виконавши всі фінансові зобов’язання перед гравцями.

Рада директорів Parimatch Tech заявила, що компанія відкликала франшизу на використання бренду Parimatch в росії через військову агресію рф проти України.

Компанія Genuis Sports, яка, зокрема, надає інформаційні послуги букмекерським компаніям, припинила всю комерційну та рекламну діяльність у росії та білорусі.

Компанія NagaCorp, одним із профілів діяльності якої є азартні ігри, також вирішила припинити будь-які комерційні операції на російському ринку.

Управління з азартних ігор Мальти нагадало своїм ліцензіатам про їхні зобов’язання згорнути свою діяльність на території росії через санкції, запроваджені проти країни-агресора.

Керівник UGC зазначив, що це не остаточний список гемблінгових компаній, які припиняють свій бізнес в рф, адже він постійно оновлюється. Тренд очевидний – міжнародні компанії масово покидають російський ринок, з кожним днем наближуючи економічний та політичний колапс путінського режиму.

«Чим більше компаній виходитиме з російського ринку – тим швидше занепадатиме економіка країни-агресора. І чудово, що представники легального сектору азартних ігор сьогодні теж роблять свій внесок у повалення режиму, який у 21-му сторіччі вирішив, що може безкарно розв’язати війну в центрі Європейського континенту.

Не може не радувати той факт, що для світових брендів все ж демократія та цінність людського життя стоять вище, ніж гроші», – написав Антон Кучухідзе у власному блозі на сайті «Українські новини».

Favbet зупиняє роботу в Білорусі

Провідні букмекери США більше не прийматимуть ставки на російські спортивні змагання

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт