Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Крістал Пелес» відмовився від спонсорства букмекера 

Олександр Дузь
Лондонський клуб став першим представником найсильнішої футбольної ліги світу, який з нового сезону не буде співпрацювати з гемблінговими компаніями.
«Крістал Пелес» відмовився від спонсорства букмекера 

«Крістал Пелес» відмовився від спонсорства букмекера

Титульним спонсором команди стане онлайн-майданчик Cinch, який працює у сфері автомобільних продажів. Нагадаємо, з 2020 року на футболках «Крістал Пелес» розташовувався логотип БК W88. Однак часи змінюються. У Британії все частіше говорять про заборони щодо реклами беттингових компаній, а влада планує перегляд закону 2005 року, що стосується азартних ігор. Отож, керівництво клубу вирішило завчасно відмовитися від співпраці з букмекером, ще до можливої офіційної заборони.  Можливо, цим прикладом надихнуться й інші команди англійської Прем’єр-ліги. 

Наразі шість представників найсильнішої ліги світу мають партнерські відносини з БК. Мова йде про «Лідс Юнайтед», «Вест Хем Юнайтед», «Ньюкасл Юнайтед», «Вулверхемптон», «Саутгемптон» та «Брентфорд». Спонсорські контракти з букмекерами є також у «Бернлі» та «Вотфорда». Однак ці клуби АПЛ за підсумками сезону залишили.

Компанія Cinch вже співпрацює з представниками англійського спорту. В її спонсорському портфелі є угоди зі збірною Англії з крикету та регбійною командою «Норхемптон Сейнтс». Крім того, онлайн-майданчик підтримує Шотландську футбольну лігу. 

Власник компанії Авріл Палмер-Баунак прокоментував подію наступним чином: 

Ми раді приєднатися до «Крістал Пелес», ставши титульним спонсором. Cinch – амбітний бренд, який багато чого досяг за короткий проміжок часу, і це нове партнерство дозволить нам ще більше розширюватися на автомобільному ринку Великобританії. Ми будемо співпрацювати з клубом, вболівальниками та громадськістю та покладаємо великі надії на команду в наступному сезоні.

За словами Баррі Веббера, який обіймає посаду комерційного директора «Крістал Пелес», Cinch добре зарекомендував себе на ринку Великобританії і співпраця з такою компанією є символом прогресу клубу. Як на полі, так і за його межами. 

Компанія Betcity уклала партнерську угоду з Міжнародною хокейною федерацією

Спонсор «Крістал Пелес» підписав контракт зі збірною Аргентини

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт