Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Кравець, Шевченко та Громіков – найкращі прогнозисти команди «РБ» у серпні 2024 року

Рейтинг Букмекерів
За підсумками серпня 2024 року, найуспішнішими прогнозистами в команді експертів «Рейтингу Букмекерів» стали Максим Кравець, Юрій Шевченко та Іван Громіков.
Кравець, Шевченко та Громіков – найкращі прогнозисти команди «РБ» у серпні 2024 року

Кравець, Шевченко та Громіков – найкращі прогнозисти команди «РБ» у серпні 2024 року

З першого по тридцять перше серпня 2024 року прогнозист «Рейтингу Букмекерів», амбасадор Favbet і професійний букмекер Максим Кравець зробив 19 ставок, 12 з яких виявилися виграшними. При цьому плюс у відсотковому плані нашого експерта склав +27,4%, а в грошовому еквіваленті – 1924 гривень, виходячи з того, що кожна ставка оцінювалася в 100 гривень.

Кравець серпень 2024

Найкрутішою ставкою Максима був прогноз виступ українця Михайла Кохана (метання молота) на Олімпійських іграх 2024 (Михайло Кохан здобуде медаль, зіграв коефіцієнт 5,85, Михайло взяв «срібло» у Парижі),  який звісно ж потрапив до нашого щотижневого рейтингу Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів».

Вдалим був місяць для Юрія Шевченка, постійного експерта «Рейтингу Букмекерів», автора телеграм-каналу «ДжанлукаЛападула» і ведучого подкасту «Єврофутбол». Наш експерт зробив 33 ставки із середнім виграшним коефіцієнтом 1,94. Варто відзначити, що +1628 гривень чистого прибутку до свого доробку принесли б Вам його прогнози.

Шева серпень 2024

Відомий в Україні фахівець з англійського футболу, коментатор каналів Setanta Sports і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Іван Громіков теж завершив серпень 2024 в плюсі. Експерт надав нашим читачам 25 прогнозів (14 виграшні) на поєдинки АПЛ із середнім виграшним коефіцієнтом 1,83. Найкращою ставкою Громікова у серпні був прогноз на матч «Ноттінгем» – «Борнмут» (нічия, зіграв кф. 3,55).

Гром серпень 2024

У серпні 2024 року чудово проявив себе Роберто Моралес. Він зробив рекордні 162 ставки (74 виграшні), які принесли +407 гривень чистого прибутку. Експерт грав на середньому виграшному коефіцієнті 2,16, добре показавши себе на дистанції.

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес у серпні вірно передбачав 8 нічиїх, а вишенькою на тортику став прогноз на зустріч 1-го туру Ла Ліги «Атлетік» – «Хетафе», де експерт передбачив мирову за коефіцієнт 4,20!

Моралес серпень 2024

Окремо варто відзначити потужний «доїзд» на матч «Зальцбург» – «Динамо» Київ (обидві заб’ють, нічия, точний рахунок: 1:1 – зіграли коефіцієнти 1,72, 4,40 та 7,30) від відомого українського журналіста та коментатора на каналі «2+2», ексведучого програми «ПРОФУТБОЛ» і постійного експерта «Рейтингу Букмекерів» Ігоря Циганика.

Серпень 2024. Успішність прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт