Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

КРАІЛ презентувала функціонал системи онлайн-моніторингу на міжнародній конференції

Ярослав П'ятницький
Представники інших країн відзначили унікальність функціонала ДСОМ, що, за словами українського регулятора, є ефективним інструментом для здійснення контролю діяльності вітчизняного ринку азартних ігор.

комісія

Нещодавно у Норвегії відбулася щорічна міжнародна конференція Gaming Regulators European Forum – GREF-2023, участь в якій взяли представники нашої Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ).

Захід об’єднав регуляторів грального бізнесу з 30 країн Європи, зокрема Нідерландів, Норвегії, Великої Британії, Франції, Швейцарії та інших. Цього року в конференції взяла участь рекордна кількість учасників.

краіл-2

Представники КРАІЛ виступили з презентацією функціонала Державної системи онлайн-моніторингу (ДСОМ). Вона покликана забезпечувати постійний контроль роботи грального обладнання в Україні та сприяти реалізації державного нагляду за сферою азартних ігор.

«З погляду державного управління ДСОМ – це унікальний механізм. Система, яка дозволяє чітко контролювати кожну транзакцію гравця з кожним легальним організатором азартних ігор.

Вона здатна спростити роботу регулятора, покращити звітність учасників ринку та врешті-решт назавжди покласти край маніпуляціям навколо реального обсягу податків, який сплачують гемблінгові компанії в Україні», – Антон Кучухідзе, голова Ukrainian Gambling Council.

Зазначимо, що члени іноземних регуляторів індустрії азартних ігор висловили готовність у наданні експертної підтримки на різних етапах впровадження ДСОМ.

краіл-3

Крім того, українська делегація досягла домовленості з представниками Данії та Норвегії про отримання від регуляторів скандинавських країн допомоги у сфері аналітичної діяльності Комісії, зокрема щодо захисту прав гравців та реалізації принципів відповідальної гри.

Гральний бізнес сплатив понад 2 мільярди гривень податків з початку цього року

Регулятор оприлюднив кількість обмежених від азартних ігор осіб в Україні

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт