Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«КРАІЛ остаточно довела свою ефективність», – голова Всеукраїнської Ради Гемблінгу

Ярослав П'ятницький
Очільник Ukrainian Gambling Council (UGC) Антон Кучухідзе стверджує, що Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) чітко виконує поставлені завдання як з точки зору регуляторного контролю ринку, так і виконання бюджетних показників.

Кучухідзе пояснив, чому William Hill не оперує в Україні, на відміну від Латвії

Голова Всеукраїнської Ради Гемблінгу запевняє, що український ринок азартних ігор продемонстрував високу адаптивність до викликів та стійкість, яка допомогла більшості легальних гемблінг-операторів пережити непростий минулий рік.

А КРАІЛ зі свого боку забезпечила необхідні регуляторні умови для цього, запропонувавши низку ініціатив для полегшення роботи легального гемблінгу.

«На функціонування КРАІЛ у державному бюджеті на 2022-й рік було закладено майже 107,2 млн грн. В результаті Комісія принесла до бюджету майже на 94% більше грошей (понад 1,166 млрд гривень – прим.), ніж було витрачено на її діяльність.

Саме ці цифри найкраще говорять про ефективність КРАІЛ – як державного регулятора та про доречність легалізації азартних ігор в цілому. Це потужний результат, адже навіть до війни дуже мало державних органів могли похизуватись такою ефективністю», – розповідає Кучухідзе.

На 2023-й рік дохід державного бюджету від ліцензійних платежів заплановано на рівні 1,596 млрд гривень, а на роботу Комісії буде виділено на 20% менше ніж у 2022-му році – 86,8 млн грн.

Очільник UGC не має сумнівів, що бюджетні показники будуть виконані – з огляду на ефективність, яку КРАІЛ продемонструвала в попередні роки, та той досвід адаптивності, який отримав легальний гемблінг-бізнес.

«У 2022-му році, працюючи в умовах повномасштабної війни, КРАІЛ остаточно довела свою ефективність та ще більше послабила позиції критиків її діяльності.

Впевнений, що в цьому році робота Комісії буде не менш ефективною, а легальний ринок азартних ігор нарешті побачить ухвалення важливих законодавчих ініціатив, які сприятимуть його розвитку», – підсумував Антон Кучухідзе у власному блозі на сайті «Українські новини».

Верховна Рада остаточно скасувала податкові пільги для грального бізнесу

Компанія Parimatch заплатила 108 млн гривень за продовження букмекерської ліцензії

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт