Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Іван Гецко: «Шахтар» стає на ноги, а у «Динамо» є проблеми всередині колективу»

Ярослав П'ятницький
Сьогодні відбудеться українське «класичне», яке буде проходити на «Арені-Львів», а номінальним господарем поєдинку будуть «гірники». Своїми очікуваннями від цього протистояння з порталом «Рейтинг Букмекерів» поділився колишній нападник збірної України Іван Гецко.

Іван Гецко: «Фенербахче» треба перемагати — і крапка!»

— Іване Михайловичу, сьогодні на нас чекає головний матч першого кола в українському чемпіонаті…

— Не поспішайте говорити про те, що це найголовніший поєдинок першого кола, оскільки ще ніхто не знає, як зупинити «Дніпро-1» – одноосібного лідера чемпіонату. Хоча, звичайно, зустріч між «Шахтарем» і «Динамо» – це завжди круто, де б не знаходилися ці суперники в турнірній таблиці.

Але водночас варто зазначити, що кияни зараз перебувають не у своїй тарілці – у плані гри та результатів. Втім, дербі є дербі, на один матч може налаштуватися будь-який колектив, навіть завідомий аутсайдер.

— Якою вам бачиться ця гра?

— За тієї ситуації, яка зараз складається в «Динамо», не думаю, що кияни діятимуть першим номером. «Шахтар» візьме м’яч під контроль, а «динамівці» сподіватимуться на контратаки. Підопічні Ігора Йовічевіча потихеньку стають на ноги – це показав їхній матч проти «Реала» в Лізі чемпіонів.

— Перед стартом сезону всі бачили фаворитом «Динамо», але команда, м’яко кажучи, не вражає. В чому причина?

— У «біло-синіх» є внутрішні проблеми. «Шахтар» за вісім років уже звик кататися Україною, а от кияни з цим зіткнулися вперше – і це дуже впливає на стан футболістів.

До того ж я вважаю, що є проблеми в самому колективі. Не відпустили багатьох футболістів, які хотіли виїхати до закордонних клубів.

Є кістяк команди, а це п’ять-шість гравців, котрі мають тягнути за собою весь колектив. Такі прізвища в «Динамо» є, а на полі, на жаль – немає.

— Яким буде ваш прогноз на цей поєдинок?

— Думаю, що «Шахтар» досягне своєї мети – переможе з рахунком 3:1. Проте, чесно кажучи, я хотів би помилятися, оскільки такий результат дуже ускладнить життя «Динамо» в боротьбі за золоті медалі, попри те, що чемпіонат лише стартував.

Відрив після цього туру може скласти вже сім очок до «гірників». А якщо переможе і «Дніпро-1» – то дев’ять балів до першого місця.

Мені хотілося б, щоб у «динамівців» настав переломний момент, і команда повернулася у боротьбу за високі місця, адже це лише додасть інтриги у нашому чемпіонаті.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт