Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Іспанія – Хорватія Євро-2024: прогноз на матч 15.06.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Іспанія – Хорватія Євро-2024: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 15 червня 2024.

хорватія іспанія

На другий день Євро 2024 вболівальники зможуть побачити класичне протистояння Іспанія – Хорватія. Нагадаємо, що ці збірні грали між собою у тогорічному фіналі Ліги націй УЄФА (1:0 перемога іспанців), а також на трьох минулих чемпіонатах Європи. Зокрема на останньому з них (Євро-2020) «Фурія роха» обіграла хорватів з рахунком 5:3.

Поєдинок між підопічними Луїса де ла Фуенте і Златко Даліча буде проходити у суботу, 15-го червня. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане легендарний берлінський «Олімпіаштадіон».

Нижче на цій сторінці читачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Іспанія – Хорватія, а також інформацію щодо трансляції одного з найцікавіших поєдинків першого туру групового раунду ЧЄ-2024.

Коефіцієнти букмекерів

В букмекерській компанії GGBetUA виставили коефіцієнти Іспанія – Хорватія. На думку аналітиків, іспанці мають більше шансів на успіх, хоча непрограш хорватів букмекери теж котирують досить високо:

  • перемога Іспанії – 1.87 (ймовірність 52%)
  • нічия – 3.52 (27%)
  • перемога Хорватії – 4.54 (21%)

Непрограш хорватів (Х2) оцінюється коефіцієнтом 1.99, загальний тотал більше (2,5) йде за кеф 2.07, а маркет «обидві команди заб’ють» можна заграти за 1.93.

Прогнози експертів

Постійний прогнозист та редактор порталу «Рейтинг Букмекерів» Сергій Сіренко підготував свій прогноз на матч Євро 2024 Іспанія – Хорватія:

Іспанці запропонують балканцям високу інтенсивність. Зокрема, «Фурія» намагатиметься вимотати оборону «шашкових» за рахунок нескінченного тиску.

Що цікаво, в порівнянні з грою під керівництвом Луїса Енріке, при де ла Фуенте піренейці швидше рухають снаряд у фінальну третину, а значить фаворит створюватиме більше гострих епізодів й матиме більше шансів для взяття воріт.

У період з 2016-го по 2021-й дані збірні стабільно радували великою кількістю голів у очних дуелях (2:1, 6:0, 3:2, 5:3). Ризикнемо зіграти «ОЗ», а в ролі переможця вибір зупинимо на користь молодості та креативу.

Подивитися інший прогноз на матч 1 тур Євро 2024 Іспанія – Хорватія від експертів «Рейтингу Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Євро 2024 Іспанія – Хорватія 15 червня 2024? Переглянути протистояння іспанців та хорватів можна на медіаплатформі Megogo, яка має офіційні права на трансляцію чемпіонату Європи з футболу в Україні. Також багато поєдинків турніру буде доступно безкоштовно на регіональних телеканалах «Суспільного мовлення».

Букмекер пропонує ставку на 17 переможців Євро-2024 одночасно, зокрема на Україну

Англія – головний фаворит Євро-2024. Франція, Німеччина та Іспанія – у Топ-4

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт