Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Інтер – Атлетіко Ліга чемпіонів: прогноз на матч 20.02.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Інтер – Атлетіко плей-оф Ліги чемпіонів: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 20 лютого 2024.

інтер

Чи не найгучнішим протистоянням першого раунду плей-оф цьогорічної ЛЧ (Ліга чемпіонів 2024) буде матч Інтер – Атлетіко. Жеребкування звело двох грандів світового футболу вже на стадії 1/8, тому минулорічний фіналіст турніру може не пройти до чвертьфіналу цього сезону, якщо не впорається з колективом Дієго Сімеоне.

Поєдинок між «нерадзуррі» та «матрацниками» відбудеться у вівторок, 20-го лютого. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена міланського клубу – «Джузеппе Меацца».

Нижче в цьому матеріалі користувачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Інтер – Атлетіко, а також інформацію щодо трансляції топ-протистояння плей-оф ЛЧ.

Коефіцієнти букмекерів

В букмекерській компанії Favbet виставили коефіцієнти Інтер – Атлетіко. У першій грі між суперниками, яка буде домашньою для «нерадзуррі», фаворитом очікувано йдуть італійці:

  • перемога «Інтера» – 1.81 (ймовірність 54%)
  • нічия – 3.60 (27% ймовірності)
  • перемога «Атлетіко» – 5.00 (ймов. 19%)

Прохід італійського клубу до чвертьфіналу турніру за сумою двох матчів оцінюється коефіцієнтом 1.60 (ймовірність 60%), тоді як на аналогічне досягнення для мадридців БК дають кеф 2.45 (40% ймовірності).

Прогнози експертів

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч ЛЧ Інтер – Атлетіко:

Мені здається, що в «Інтера» не повинні виникнути проблеми проти «Атлетіко» на цій стадії плей-оф Ліги чемпіонів. Перший матч «нерадзуррі» гратимуть вдома, де однозначно спробують здобути позитивний для себе результат.

«Атлетіко» поки не виділяється стабільністю в результатах. Їхні нещодавні поразки по 0:1 від «Атлетік» Більбао в Кубку Іспанії та «Севільї» у Ла Лізі насторожують фанатів «матрацників». З «Інтером» у Мілані буде дуже складно.

Хочу поставити на перемогу господарів. Гадаю, виграє «Інтер» мінімально, заб’є двічі, але може і пропустити. Ризикну передбачити точний рахунок 2:1.

Подивитися інший прогноз на матч 1/8 плей-оф Ліги чемпіонів Інтер – Атлетіко від наших експертів можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Інтер – Атлетіко? Переглянути перший поєдинок стадії плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА між топ-командами італійського та іспанського футболу можна на платформі офіційного транслятора єврокубків в Україні – медіасервісі Megogo.

«Баварія» програла втретє поспіль: кеф на титул «Баєра» обвалився з літа в 44 рази

Букмекери склали ТОП претендентів на титул ЧС-2026: від Франції за 5.50 до Італії за 23.00

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт