Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Гравець Dota 2 Томмі «Тайга» Ле зізнався, що сприяв ставкам на свої матчі

Ярослав Перканюк
У квітні 2024 року Томмі «Тайга» Ле звинуватили в участі в договірних матчах. Гравця звільнили з команди, а сам він нічого не коментував.
Томмі «Тайга» Ле

Томмі «Тайга» Ле

У квітні цього року вийшло розслідування, в якому гравця Dota 2 Томмі «Тайга» Ле звинуватили в участі в договірних матчах. Були надані скріни банківських переказів, особисте листування та інші докази, які підтверджують провину Ле.

Через місяць Томмі «Тайга» Ле виступив із заявою, в якій частково визнав провину. Він заявив, що розповідав про плани команди щодо вибору героїв, стратегій на гру та іншу конфіденційну інформацію. Сталося це в період, коли гравець виступав за команду OG.

«Я хочу зізнатися у скоєному. Знав, що рано чи пізно, але такий момент настане. Я розкривав різну конфіденційну інформацію про команду, яку використовували для ставок. План на гру, яких героїв плануємо вибрати і все інше, що можна було використовувати для ставок.

При цьому я хочу зазначити, що я ніколи спеціально не програвав карти або не робив так, щоб моя команда зіграла для ставки. Я надавав тільки інформацію. Я зізнаюся, що таємно запускав прямі відеотрансляції в режимі реального часу, даючи перевагу в ставках», – цитує слова Томмі «Тайга» Ле видавництво Esports.

Гравець повідомив, що він не мав на меті заробити гроші, він вважає себе жертвою маніпуляцій з боку партнера, який робив ставки.

«Я був зломлений та використаний людиною, яка скористалася моїм психологічним станом. У мене не було мети заробити гроші, нічого подібного. Я не отримував від нього грошей, усі показані ним транзакції – обман».

Valve продовжує розслідування і не розкриває подробиць по справі Томмі «Тайга» Ле. Очікується, що організація дискваліфікує колишнього гравця OG.

Томмі «Тайга» Ле грав за команду Leviatán. Але у квітні він був звільнений з організації після початку розслідування. За свою професійну кар’єру в Dota 2 він заробив 643 000 доларів США призових.

Прогнози на спорт на сьогодні доступні в нашому розділі.

Скандал у Ла Лізі: керівництво «Райо-Вальєкано» підозрює, що матч «Севілья» – «Кадіс» був договірним (відео)

5 членів жіночої збірної Молдови дискваліфіковано за договірні матчі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт