Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Гетманцев: «В проєкті бюджету на 2021 рік необхідно відобразити доходи від грального бізнесу»

Сергій Гумен
Дохідну частину проєкту державного бюджету на наступний рік необхідно збільшити, а окремі видатки зменшити, щоб скоротити дефіцит бюджету. Про це заявив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.
Гетманцев: «В проєкті бюджету на 2021 рік необхідно відобразити доходи від грального бізнесу»

Гетманцев: «В проєкті бюджету на 2021 рік необхідно відобразити доходи від грального бізнесу»

Народний депутат (фракція «Слуга народу»), голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що готується багато поправок до проєкту державного бюджету на 2021-й рік, які спрямовані на збільшення дохідної частини бюджету.

«Я вважаю, що необхідно знизити деякі видатки державного бюджету. Деякі доходи необхідно взагалі відобразити. Скажімо, доходи від грального бізнесу. Ми з таким опором ухвалили закон про гральний бізнес, але чомусь Міністерство фінансів забуло відобразити ці доходи у проєкті державного бюджету.

Основною метою тих поправок, які я особисто готую, є зменшення дефіциту. Хочу скоротити видатки та, відповідно, збільшити дохідну частину, аби скоротити дефіцит. Дефіцит, дійсно, є завеликим, з одного боку. А з іншого боку, і це моя послідовна позиція ще з минулого бюджетного процесу, вважаю за доцільне передбачити законом про державний бюджет програму підтримки народжуваності», – наводить слова народного депутата видання Zik.ua.

Гетманцев зауважив, що за розрахунками Міністерства фінансів, від продажу ліцензій на організацію грального бізнесу очікують 4,5 млрд грн на рік, а за підрахунками фінансового комітету – до 7 млрд.

Нагадаємо, що у середу, 23-го вересня, на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів було прийнято постанову про створення Комісії з регулювання азартних ігор та затверджено положення новоствореного органу. Цей орган здійснюватиме ліцензування, моніторинг та контроль за діяльністю учасників ринку. Планується, що Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей розпочне свою роботу в листопаді поточного року.

Кучухідзе: «Мінфін душить гральний бізнес»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт