Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Футболіста виправдали щодо договірної жовтої картки, про яку він сам розповів поліцейським

Ярослав П'ятницький
Нападника шотландського клубу з третьої ліги «Елгін Сіті» Кейна Хестера несподівано визнали невинним у справі про попередження від арбітра з договірним характером.

kane

Спочатку правоохоронці звинуватили Хестера в тому, що він навмисне отримав жовту картку в матчі Кубку шотландської ліги ще у 2019-му році.

Перед цим двоє його друзів, Келвін Перрот і Броді Майрес, поставили на «гірчичник» для гравця з коефіцієнтом 6.00 в букмекерській конторі Bet365. Виграшні ставки загалом принесли їм суму близько 17 000 доларів.

Однак присяжні в місцевому суді згодом виправдали футболіста Кейна Хестера та його ймовірних спільників Перрота і Майреса у скоєнні правопорушення.

Це рішення здається дивним, оскільки раніше всі докази свідчили проти молодиків. Поліцейські наполягали на тому, що вони отримали доступ до повідомлень, в яких друзі заохочували Хестера отримати жовту картку.

Хестер також сказав слідчим, котрі відвідали його будинок, що він знає, чому вони прийшли.

Суду було показано відеозапис поліцейського рейду, на якому чути, як футболіст каже: «Гроші в мене є, вони вдома. Я отримав попередження у грі, і мої друзі дали мені за це 2 500 фунтів стерлінгів».

Втім, суд не сприйняв це як вагомий доказ при вирішенні долі футболіста. По-перше, Хестер наполягав на тому, ніби забув про домовленість зі своїми друзями, та сказав, що загалом є агресивним гравцем і статистично дуже ймовірно, що він отримає картку під час гри.

Нападник «Елгін Сіті» також стверджував, що фол, який він зробив, був насправді «природним» – присяжні, схоже, погодилися з ним. Рефері Віллі Коллум, котрий був присутнім на суді, підтвердив природність того здійсненого порушення на футбольному полі.

hester

Коли Хестера зрештою визнали невинним, присяжні також виправдали і його нібито спільників. Один з них, Броді Майрес, був особливо зухвалим на суді. Він сказав, що йому доводилося робити ставки через акаунт приятеля через те, що БК Bet365 незадоволена його частими виграшами.

«Ця букмекерська контора не зацікавлена в переможцях», – заявив Майрес.

Загалом справа про жовту картку Кейна Хестера є досить цікавою та дещо загадковою. Зазвичай спортивні організації не терплять шахраїв, але в цьому випадку всі троє підозрюваних, попри визнання у змові, були виправдані.

Третій бомбардир АПЛ визнав, що робив ставки, попри заборону

Ексгравця «Барселони» посадили до в’язниці на 10 місяців за договірні матчі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт