Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Футбольний арбітр довічно дискваліфікований за організацію договірного матчу

Сергій Гумен
За організацію договірного поєдинку довічно усунені від будь-якої футбольної діяльності рефері Максим Матюнін, який працював на матчі «Чайка» – «Армавір», та колишній генеральний директор клубу з Песчанокопського Олег Баян.
Футбольний арбітр довічно дискваліфікований за організацію договірного матчу

Футбольний арбітр довічно дискваліфікований за організацію договірного матчу

Російський футбольний союз на своєму сайті оголосив підсумки засідання Контрольно-дисциплінарного комітету, на якому були прийняті рішення по матчу 1/32 фіналу Кубка Росії сезону 2018/2019 «Чайка» – «Армавір», що відбувся 22-го серпня 2018-го року.

«Відповідно до частини 2 статті 124.2 Дисциплінарного регламенту РФС за організацію договірного матчу в футбольних змаганнях прийнято рішення  довічно заборонити  здійснювати будь-яку пов’язану з футболом діяльність Баяну О.А. (на той момент виконавчий директор «Чайки»).

Відповідно до частини 2 статті 124.2 Дисциплінарного регламенту РФС за організацію договірного матчу в футбольних змаганнях вирішено довічно  заборонити здійснювати будь-яку пов’язану з футболом діяльність судді Матюніну М.В.» – йдеться в повідомленні.

«Сьогодні відбулося засідання КДК, на якому були розглянуті матеріали перевірки Департаменту захисту гри РФС по матчу 1/32 Кубка Росії з футболу сезону 2018/2019 між командами «Чайка» – «Армавір», що відбувся 22-го серпня 2018-го року, про наявність ознак його договірного характеру.

КДК РФС на основі представлених доказів встановив, що чинний на той момент виконавчий директор ФК «Чайка» Олег Баян до матчу вступив в змову з суддею Максимом Матюніним, результатом якого стало упереджене суддівство в матчі з боку останнього. Арбітром були допущені ряд результативних помилок на користь «Чайки», що відбилося в низькій оцінці роботи суддівської бригади матчу з боку інспектора. Згодом головним суддею матчу були незаконно отримані грошові кошти від Олега Баяна.

В результаті КДК встановив договірний характер зазначеного матчу і відповідно до Дисциплінарного регламенту РФС прийняв рішення довічно заборонити здійснювати будь-яку пов’язану з футболом діяльність Баяну та Матюніну, а також анулювати результат того матчу, присудивши ФК «Чайка» технічну поразку з рахунком 0:3», – сказав голова КДК РФС Артур Григорьянц.

Наприкінці листопада стало відомо, що в Узбекистані дискваліфікували трьох футбольних арбітрів за договірні матчі.

У Росії двох футбольних арбітрів підозрюють в організації договірних матчів

Чеський футбольний арбітр підозрюється в участі у договірному матчі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт