Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Функція «повирішувати» відсутня: Рудий звернувся до потенційних ліцензіатів – відео

Владислав Стародубцев
Іван Рудий опублікував на сторінці у Facebook відеозвернення, у якому роз’яснив принципи роботи Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.
Функція «повирішувати» відсутня: Рудий звернувся до потенційних ліцензіатів

Функція «повирішувати» відсутня: Рудий звернувся до потенційних ліцензіатів

Зокрема, очільник регулятора ринку азартних ігор закликав потенційних заявників звертатися до Комісії, бо інакших шляхів для отримання дозволу на роботу в індустрії грального бізнесу просто немає. Також Рудий зазначив, що спецорган обов’язково вкаже на помилки, зроблені під час оформлення документів, та проконсультує з тим, як їх виправити. 

Ще один чіткий меседж Рудого – за допомогою хабарів, зв’язків або будь-яких інших корупціогенних факторів не вийде отримати гемблінг-ліцензію, тому законний спосіб отримання дозволу – це єдиний правильний варіант. 

Про причини великої кількості відмов під час розгляду документів потенційних ліцензіатів

«Це не тому, що Комісія прискіплива до того, щоб не допустити якихось своїх помилок, ми також дбаємо про ваші інтереси (ліцензіатів – «РБ»), оскільки сформований пакет документів, який Комісією буде апрувнутий (завірений – «РБ»), це ваша гарантія, що ніхто і ніколи не поставить під сумнів вашу діяльність. Не треба буде щоразу доводити, що усе було законно. Тому єдине, про що ви маєте турбуватися, – це пакет документів. 

Мене дуже обурює факт, що зараз між операторами, представниками грального бізнесу з’являються чутки про людей, які «вирішують питання». Аналогічна історія як у 90-ті, коли треба було занести «конверт», однак тут це не спрацює. Не ведіться на такі пропозиції «допомоги».   

Заявнику потрібно чітко, відповідно до ліцензійних умов та законодавства про гральний бізнес, надати пакет документів і принести його у Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей», – наголошує Рудий. 

Помилки у документах – не проблема

«Не переймайтеся щодо помилок: ми перевіримо, ми усе випишемо і дамо змогу гідно подати пакет документів, щоб отримати ту бажану ліцензію, яку ми дуже хочемо вам видати». 

Не існує ніякої чарівної палички, за допомогою якої можна було б обійти законні шляхи. Тільки в межах і в спосіб, але з допомогою Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей – ми завжди готові до діалогу, якщо ви готові чути, а не «вирішувати питання» – цим ви себе ховаєте», – резюмував держслужбовець. 


Від старту процесу ліцензування Комісія з регулювання азартних ігор видала 13 гемблінг-ліцензій на 4 види азартних ігор. Станом на цю мить бюджет отримав 419,4 млн грн надходження від сплати ліцензійних платежів гральними компаніями. У березні пан Рудий оцінював потенціал ринку азартних ігор України у 6-7 млрд грн щорічно. 

Як інформував «РБ» два дні тому БК Favbet перерахувала у бюджет 23,4 млн грн – це річна вартість ліцензії на онлайн-казино. 

Підписуйтеся на наші сторінки у Instagram і Telegram, щоб тримати руку на пульсі подій зі світу ставок на спорт. 

Мельник: «Нелегальні гральні оператори страждають, адже солодкі часи минають»

Є одне «але»: юристка розповіла, за якої умови оператори з Грузії вийдуть на гральний ринок України

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт