Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Фонсека назвав фактор, який завадив «Ромі» підписати лідера «Шахтаря»

Владислав Стародубцев
Головний тренер «Роми» Паулу Фонсека підтвердив, що римський клуб був зацікавлений у послугах капітана «Гірників» Тайсона.

Головний тренер «Роми» Паулу Фонсека підтвердив, що римський клуб був зацікавлений у послугах капітана «Гірників» Тайсона.

«Придбати Тайсона – це було моє прохання перед початком сезону, але це виявилося неможливим. «Шахтар» хотів зберегти його у себе, тому трансфер не відбувся. Зараз я розумію, чому вони так вчинили. Тайсон класний гравець, якби він перейшов у «Рому» – дуже б нам допоміг.Він дуже дорогий гравець, ми маємо зважати на його вік, йому 31, і ми не можемо дозволити собі витрачати стільки грошей на футболіста такого віку.

Я сумую за Україною, там пройшли дійсно фантастичні роки. Коли я переїхав до Італії, всі знали, що моя дружина і дитина з України. Я справді сумую, хоча мені достатньо комфортно тут в Італії. Скучив за українцями, за тим прекрасним періодом у «Шахтарі», за Києвом, в мене там навіть лишився дім. Коли встигаю, то стежу за матчами «Шахтаря», звичайно. Вони класно грають, я сподіваюся переможуть «Аталанту» у середу. Зроблю все, щоб побачити цю гру.

Наскільки реально запросити в «Рому» когось з українських футболістів? Чому ні! Тим паче, я їх усіх знаю. Це можливо. Маліновський, наприклад, непогано звикає до чемпіонату: чудово грає за «Аталанту». Я добре знаю головного тренера збірної України Шевченка, він проводить класну роботу з молодими футболістами. В Україні багато хороших гравців, тому давайте побачимо», – передає слова португальського фахівця FootballHub.

Паулу Фонсека у минулому році покинув «Шахтар» та перебрався до Італії, де очолив «Рому. З «Шахтарем» спеціаліст тричі вигравав чемпіонат та Кубок України, одного разу ставав володарем Суперкубка країни.

Нагадаємо, що Тайсоном минулого літа активно цікавились низка італійських клубів. Зокрема, «Мілан» та «Рома», однак донецький клуб не відпустив бразильця.

Зінченко розповів, що у майбутньому може повернутися у «Шахтар»

«Шахтар» – «Аталанта»: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 11 грудня 2019 року

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт