Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ФІФА разом з ФБР обговорили можливі випадки договірних матчів на ЧС-2022

Ярослав П'ятницький
Правоохоронний орган США прибув до Цюриха, щоб обговорити питання стосовно потенційної злочинності під час майбутнього чемпіонату світу в Катарі, зокрема поєдинків з договірним характером.

fifa

ФІФА, керівна футбольна організація, провела перше засідання з питань чесності, до якого приєдналися федеральні слідчі із США, щоб обговорити своєчасне вирішення подібних питань на чемпіонаті світу, який розпочнеться 20-го листопада.

Партнерство між ФБР та ФІФА також пов’язане з тим, що США готуються до спільного проведення ЧС-2026 із сусідніми Канадою та Мексикою.

«Федеральне бюро розслідувань як основна правоохоронна та слідча служба Сполучених Штатів приєднається до нашої групи, щоб поділитися своїм досвідом та знаннями, зокрема в рамках підготовки до чемпіонату світу з футболу 2026-го року», – йдеться у заяві ФІФА.

Це сталося через сім років після того, як федеральне розслідування в США і пов’язана з ним справа у Швейцарії допомогли звільнити з посад багатьох корумпованих міжнародних футбольних чиновників, що призвело до усунення тодішнього президента ФІФА Зеппа Блаттера.

блаттер

ФІФА створила спеціальну групу для спостереження за майбутнім чемпіонатом світу в Катарі відповідно до «основної мети організації – захищати та просувати чесність футболу на всіх його рівнях».

«За підтримки цільової групи ми вперше будемо відстежувати як ринки ставок, так і внутрішньоігрові дії в режимі реального часу на кожному матчі чемпіонату світу», – зазначили у ФІФА.

Крім того, до керівного футбольного органу приєднуються катарський Комітет з безпеки, Рада Європи, Глобальна система моніторингу лотерей, компанія Sportradar, що займається збиранням й аналізом даних для букмекерів, та міжнародна асоціація з чесних ставок IBIA.

Яку БК обрати для ставок на ЧС-2022?

Баранка натякнув, що матч Другої ліги України може бути договірним

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт