Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ексгравець «Арсенала» і відомий блогер розповіли один одному про свою ігрову залежність

Ярослав П'ятницький
Колишній футболіст Пол Мерсон та стрімер Джек «Pieface23» Макдермотт закликають усіх, хто бореться зі шкодою від азартних ігор, звертатися за допомогою до рідних, близьких, а також кваліфікованих людей. Вони розповіли про свій досвід залежності від гемблінгу в рамках нового відеоролика на youtube-каналі LADbible.

мерсон

Англійський футболіст на пенсії Пол Мерсон провів понад 300 матчів за «Арсенал» у період з 1985-го по 1997-й рік, вигравши кілька трофеїв за лондонський клуб, а тепер є постійним експертом на Sky Sports. Його професійна кар’єра тривала понад 20 років, і він визнає, що страждає від шкоди, завданої азартними іграми.

Джек «Pieface23» Макдермотт – стрімер на YouTube і Twitch, який зробив собі ім’я, транслюючи матчі в комп’ютерній грі FIFA. Маючи понад 800 тисяч підписників, він є досить відомим у світі футболу.

Хоча в них обох різні життєві шляхи, їхні історії схожі в контексті азартних ігор. Мерсон згадав один конкретний випадок, коли він щойно відсвяткував успіх на полі з «канонірами»:

«У 1991-му році я виграв чемпіонат з «Арсеналом» та купив будинок із чотирма спальнями. Я перебував там з бетонним покриттям замість килимів, бо не мав часу їх придбати, адже був тільки й тим зайнятий, що робив ставки».

Макдермотт відповів своєю власною історією про те, що вирішив витратити свої гроші на гемблінг, а не те, що було йому дійсно потрібно:

«Коли мені було трохи за 20, я переїхав до окремого будинку, але всередині він був порожнім. Всі вільні гроші, які мав на меблі, я програв в азартні ігри».

Також Джек розповів, що в дитинстві він грав на «невеликих фруктових автоматах», і вперше зробив ставку, коли йому було 18 років. Він пішов до букмекерської контори і втратив там усі гроші, що в нього були.

Пол Мерсон зауважив, що азартні ігри – це скоріше про емоції, а не виграш:

«Для мене ставки полягали у почуттях. Не мало значення, виграв я чи програв – далі завжди йшла наступна ставка. Поки грошовий рахунок не дійде до нуля, всі думки лише про цей азарт.

Я не ставив до того моменту, коли отримав свою першу зарплату. Після цього моменту вперше зайшов до букмекерської контори – і це було схоже на космічний корабель. Я відчув кайф від тієї атмосфери, але програв тоді все до копійки».

Колишній англійський футболіст та блогер разом запевняють, що потрібно говорити з рідними та близькими і просити їх про допомогу, якщо ви відчуваєте, що страждаєте від азартних ігор. Вони обидва вдячні своїм сім’ям за їхню підтримку, яка допомогла їм впоратися з лудоманією.

Раніше Пол Мерсон розповідав, що загалом програв за весь час близько 7 мільйонів ​​фунтів, а зараз дружина щодня перевіряє його телефон.

Регулятор оприлюднив кількість обмежених від азартних ігор осіб в Україні

Співвідношення чоловіків та жінок, яким обмежено доступ до азартних ігор в Україні

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт