Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ексчемпіон UFC назвав бій Нурмагомедов – Гетжи договірним

Сергій Гумен
Колишній боєць змішаних єдиноборств Олег Тактаров сумнівається з приводу чесності поєдинку між росіянином Хабібом Нурагомедовим і американцем Джастіном Гетжи.
Ексчемпіон UFC назвав бій Нурмагомедов - Гетжи договірним

Ексчемпіон UFC назвав бій Нурмагомедов – Гетжи договірним

Перший чемпіон UFC Олег Тактаров публічно назвав бій Хабіба Нурмагомедова й американця Джастіна Гетжи договірним, заодно пригадавши, як у 1996-му році сам став учасником схожого матчу, з однією лише різницею, що «договірняк» без відома Олега організував його менеджер.

«Зараз, наприклад, останній бій Хабіб провів, як це називається, work fight (договірний бій), з одним загальним менеджером. Мені перестали писати про півфінал з Антоніо Месісом на UFC 6. Просто перестали писати, тому що, секундочку, хлопці, ви мені пишете, а ось у вас таке сталося. У мене-то це було випадково, я до цього не готувався, я повинен був з Петом Смітом битися, а він злякався, злився, сказав, що живіт болить. Тому що боявся, що я свої слова дотримаю та зламаю йому руку.

Замінили його на хлопця, який перебував під контролем нашого спільного менеджера. Він щось сказав, той стрибнув відразу в ноги, я задушив. Дивлюся, якось легко бій пройшов. Тобто це підстава реально. Якби він бився, я б все одно виграв, я ж на тренуванні з ним два рази спарингував – мій рівень набагато вищий. Мені не потрібно було такого. Але підстава трапилася і почали через 23 роки згадувати.

А зараз вже ніхто не згадує, тому що зрозуміло, що бій Хабіба з Гетжи був договірним, і це очевидно. Але на мене це нормально: якщо є можливість, якщо ви добре відпрацювали, гроші заробили – ще краще. Мені приємно, що людина больовим завершила, або задушливим. Це як би посилання таке до молоді: бачите який він добрий, не бив в партері, зробив больовий, ось і ви більше боріться, менше жорстокості. Як на мене, це навпаки добре. Завершив кар’єру, перестав вагу ганяти, здоров’я збереже, заробив гроші зрештою. Я за нього радий. Але і добре, що мені різко перестали писати, тому що рильце у самих в пушку», – наводить слова Тактарова видання valetudo.ru.

Нагадаємо, що 24-го жовтня 2020-го року на «Бійцівському острові» відбувся турнір UFC 254. Головною подією якого став поєдинок між чинним чемпіоном в легкій вазі Хабібом Нурмагомедовим і володарем пояса тимчасового чемпіона американцем Джастіном Гетжи. Росіянин не мав особливих труднощів і в другому раунді ефектно задушив опонента, накинувши йому на шию трикутник.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт