Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Дві букмекерські компанії увійшли до трійки найбільших платників податків Великобританії

Владислав Стародубцев
Букмекерські компанії Bet365 і Betfred – два з трьох найбільших платників податків Великобританії. Загальна вартість податкових відрахувань дорівнює £764,3 млн.
Дві букмекерські компанії увійшли до трійки найбільших платників податків Великобританії

Дві букмекерські компанії увійшли до трійки найбільших платників податків Великобританії

Найбільша букмекерська компанія світу – Bet365 – за минулий рік сплатила до державного бюджету Великобританії податків на суму £573 млн. Відповідно до податкового звіту, власниця і генеральний директор Bet365 Деніз Коутс другий рік поспіль утримає пальму першості серед найбільших платників податків на Туманному Альбіоні.  

Деніз – найбагатша жінка Великобританії. Її родині належить 50,01% акції Bet365, а статки Коутс оцінюють у £7,7 млрд – за цим показником вона перебуває на 7 місці у рейтингу найбільш заможних людей Об’єднаного Королівства. Також разом з батьком Пітером і братом Джоном вона володіє контрольним пакетом акції футбольного клубу «Сток Сіті».

Букмекерська контора Betfred опинилися на третьому щаблі у списку компаній з найбільшими податковими відрахуваннями. Власники Betfred брати Фред і Пітер Дани сплатили £191,3 млн податків. Їхній загальний статок оцінюють у £3,1 млрд. 

На другому місці опинилася компанія William Grant & Sons. Це популярний виробник напоїв, що належить родині Гордонів. За минулий рік вони заплатити державі £436,4 млн.

2020-й рік, очевидно, був не найкращим для сфери беттингу, але, попри усі труднощі, з якими зіткнувся світ торік, податкові відрахування букмекерських компаній зросли. До прикладу, компанія Bet365 рік тому сплатила £276 млн податкових відрахувань, а Betfred навіть не потрапив до десятки за цим показником. 

Раніше, у розпал пандемії COVID-19, власниця Bet365 Деніз Коутс виділила через благодійний фонд понад $12 млн для Університетської лікарні Північного Мідлендса  (UHNM).

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», біржа ставок Betfair зазнала суттєвих репутаційних втрат, місяцями не зараховуючи депозит у розмірі £100 000 на рахунок гравця.

11 найстаріших діючих букмекерів світу

Гравці з України – одні з найуспішніших: статистика ставок на кіберспорт у 2020 році

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт