Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Дослідження: чи можна заробити, якщо ставити на 0:0 у всіх матчах УПЛ? (Інфографіка)

Ярослав П'ятницький
Портал «Рейтинг Букмекерів» вирішив зробити підрахунок, чи вийде отримати прибуток в тих бетторів, які б ставили на цілковиту відсутність забитих м’ячів у кожному поєдинку української Прем’єр-ліги.

упл

Останні два тури чемпіонату України з футболу перед паузою на матчі збірних відзначилися цікавим моментом. В кожному з них було зафіксовано аж по три зустрічі, які завершилися з рахунком 0:0.

Одним з героїв цієї історії є ковалівський «Колос», який грає в безгольову нічию вже три тури поспіль – проти «Металіста 1925», «Полісся» та «Ворскли».

На цю мить клуби УПЛ провели 10 турів – рівно третину чемпіонату. Так, деякі поєдинки переносилися, але все ж можна фіксувати певну показову дистанцію. Загалом команди встигли зіграти 74 матчі: з них 62 поєдинки завершилися хоча б із одним забитим м’ячем, а ось у 12 інших зустрічах на табло красувалися нулі.

Варто зауважити, що букмекери пропонують чималі коефіцієнти на будь-який точний рахунок. В цьому можна переконатися, ознайомившись з нашою інфографікою, де зображені кефи БК Marathonbet на підсумковий рахунок 0:0 у тих самих 12-ти матчах.

упл-інфо

Якщо ставити флетом (фіксований розмір ставки) умовні 100 гривень на точний рахунок 0:0 у кожному матчі УПЛ з початку сезону, яких назбиралося 74 – то загальні витрати будуть становити 7 400 грн.

Так, кількість програшних ставок набагато перевищує виграшні (62 проти 12). Однак високі коефіцієнти на цей маркет в букмекерській лінії цілком дозволяють перекрити поразки: 12 сухих нічиїх принесли на рахунок 9 470 гривень, а чистий прибуток склав 2 070 грн або ж +28% до ігрового банку.

Такі показники виходять за умови фіксованої ставки у розмірі саме 100 гривень. В разі зміни суми парі в більший чи менший бік – зміниться й підсумковий баланс, та загалом на цій дистанції можна фіксувати прибуток +20,7 флета від ставок на точний рахунок 0:0 в матчах УПЛ.

Водночас нагадаємо, що беттинг завжди пов’язаний з ризиком. Минулі тенденції не можуть гарантувати повторення таких самих результатів у майбутньому, тож ставки потрібно робити відповідально, а не як Тоналі, Фаджолі та інші італійські футболісти.

Гравець «Ювентуса» винен близько трьох мільйонів євро нелегальним букмекерам

Україна пошуміла на Вімблдоні: скільки можна було заробити на цьому? (Інфографіка)

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт