Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Черкаський Дніпро»: вихід в УПЛ як вітрило для ставок

Роман Тверденко
«Волинь» отримає атестат для участі у наступному сезоні Прем’єр-ліги. Ця новина означає, що з Першої ліги до вищого дивізіону виходить лише один клуб. З ймовірністю 99% це буде кіровоградська «Зірка», котра виграла турнір другого за рангом дивізіону України. І цей момент напевне засмучує керівництво команди, що за підсумками сезону посіла друге місце у чемпіонаті — «Черкаський Дніпро». Клуб Володимира Лашкула дуже наполегливо йшов до цього найрізноманітнішими способами. «Рейтинг Букмекерів» пильно спостерігав за матчами цієї команди на фінішному етапі змагань. І недарма.

Очікуване завершення сезону для «Черкаського Дніпра» – перемога над «Полтавою»

У середині квітня матчі за участю «Дніпра» з Черкас почали користуватися дещо більшим попитом на біржі ставок Betfair, ніж інші поєдинки Першої ліги. Проте, суми, які ставили трейдери на ці зустрічі, не були надто суттєвими і коливались у межах кількох сотень доларів. Тим не менш ті матчі завершувалися рівно так, як і очікували гравці. Квітень так і завершився без особливих аномалій, але змусив «взяти на олівець» «Дніпро» Черкаси.

7-го травня у матчі 25-го туру черкаський колектив приймав у себе одного з аутсайдерів змагань — «Тернопіль».

Початковий коефіцієнт на успіх «Дніпра» не був надто великим, що цілком логічно — команда значно сильніша за свого суперника, а також має велику турнірну мотивацію. Проте, і таке котирування падало протягом кількох годин до початку зустрічі.

На біржі у ці ж години нічого особливого не відбувалося. Увесь процес розпочався за кільканадцять хвилин до початку матчу. Вже на першій хвилині поєдинку на перемогу «Дніпра» було поставлено більше ніж 5000 доларів.

До перерви коефіцієнт дещо підвищився, але впевненість у підсумку зустрічі у гравців на біржі анітрохи не зменшувалася.

Більшу частину другого тайму голів та інших суттєвих подій типу вилучення чи травм у «Тернополя» не відбувалося. Потік грошей на перемогу «Дніпра» продовжувався, але у повільнішому темпі. Трохи менше трьох тисяч доларів.

А на 89-й хвилині стався гол черкасців, якого багато хто очікував. М’яч був забитий «Тернополем» у власні ворота, хоча цей момент несуттєво впливає на хід моменту — якби захисник «Тернополю» не торкався шкіряного, то далі до нього дістався б один з двох футболістів господарів. Можна побачити це на власні очі, переглянувши огляд матчу.

https://www.youtube.com/watch?v=5hoES5-iLaA

Перед наступним абзацем варто додати, що ще кілька сотень доларів деякі гравці поставили на перемогу черкаського клубу у два або більше м’ячів — фора -1.5.

Здавалося, все йде до мінімальної і важкої перемоги «Дніпра». Однак на 95-й хвилині, після кутового «Тернополя», який нібито побіг рятувати матч, сталася контратака «Дніпра», підсумком якої стали фол захисника гостей у своєму карному майданчику, вилучення та пенальті. 11-метровий гравець господарів без проблем реалізував, і після цього арбітр дав фінальний свисток. 2:0, радіють усі — і футболісти, і керівництво клубу «Дніпро», і гравці біржі та букмекерських контор.

Наступний і більш цікавий випадок стався вже наступного туру під номером 26. «Дніпро» завітав у гості до «Десни».

За кілька хвилин до початку зустрічі почався потік грошей на варіант «нічия у першому таймі».

За хвилину до початку матчу букмекер 1xbet давав на цей варіант коефіцієнт 1.39, що, звісно, вкрай мало.


По ходу першого тайму команди обмінялися забитими м’ячами і виправдали очікування бетторів, які поставили на нічию у першій 45-хвилинці понад 26 000 доларів (скріншот зроблений на 33-й хвилині зустрічі, коли сума була на кілька тисяч менша).


Той матч «Дніпро» програв, пропустивши ще два м’ячі від «Десни». Але то вже дрібниці. «Выигрыш есть — можно поесть», як то кажуть.

Після цієї поразки «Дніпро» програв ще один матч — вдома «Миколаєву» з рахунком 0:2. Ця зустріч не користувалася попитом на біржі. Дивна поразка, яка не вписувалася у логіку подій.

Також матч «Нафтовик-Укрнафта» — «Дніпро», котрий черкасці виграли (0:1) не містив у собі аномалій букмекерського характеру.

Третім випадком дивних рухів ставок на біржі був поєдинок 29-го туру Першої ліги, у якому вдома «Дніпро» грав з другою командою «Динамо».

Особливістю цієї зустрічі виявилась вольова перемога черкасців у стилі тайм/матч «п2/п1». Після першого тайму динамівці вели з рахунком 1:0. Незважаючи на це, деяких людей це не засмутило, і вони понад 3000 доларів майже в один момент поставили на перемогу «Дніпра».

Щодо ходу подій у другому таймі, то вже через 3 хвилини після свистку арбітра про відновлення гри господарі заробили пенальті, який успішно був реалізований.

Далі були більш ніж 20 хвилин хвилюючого очікування для бетторів. Другий гол, який вивів у лідери зустрічі «Дніпро», стався на 71-й хвилині.

Через три хвилини «Динамо-2» опинилося у меншості, і вже на 80-й хвилині господарі збільшили свою перевагу, забивши третій гол.

Підсумок зустрічі виправдав абсолютну більшість ставок на цей матч, серед яких, нагадаю, були і суттєві суми за рахунку 0:1.

Понад 23 000 доларів поставили на такий необхідний успіх «Дніпра» у цьому матчі.

Ну й найсвіжішим випадком, якого принаймні я очікував, була остання зустріч черкаського колективу у цьому сезоні, у якій підопічні Ігоря Столовицького завітали до «Полтави» для поєдинку з однойменною командою.

Цей матч зібрав другу «касу» 30-го туру Першої ліги після поєдинку на НТБ «Динамо» між «Динамо-2» та ФК «Суми», де гравці наполегливо вірили у перемогу киян у першому таймі та у всій зустрічі.

Довгий час футбол у Полтаві збирав не надто велику суму, з якої абсолютна більшість грошей стояла на перемогу «Дніпра».

Але під кінець зустрічі, за рахунку 0:2, хтось з гравців поставив понад 20 тисяч доларів на успіх гостей з коефіцієнтом 1.05. Таким чином вони навіть перевершили ринок ставок на підсумок зустрічі у Києві.


Окрім того, коефіцієнт на перемогу «Дніпра» дещо впав за кілька годин до матчу. Це при тому, що фактично мотивації у гостей не було через розповсюджену інформацію про майбутню видачу атестату луцькій «Волині».

https://www.youtube.com/watch?v=H7kaVj82D3w


«Дніпро» переміг у два м’ячі і таки посів другу позицію у Перші лізі у драматичній заочній боротьбі з «Оболонь-Броварем». 
Чи то через ще більшу невмотивованість «Полтави» у матчі, чи то про всяк випадок. Час покаже. Але до цього, як бачимо, «Черкаський Дніпро» йшов дуже наполегливо. Можливо, все ж таки недарма? Дізнаємося цього літа.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт