Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Челсі – Манчестер Сіті АПЛ: прогноз на матч 12.11.2023

Ярослав П'ятницький
Матч Челсі – Манчестер Сіті 12 туру АПЛ: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 12 листопада 2023.

челсі-мансіті

Центральним протистоянням 12-го туру англійської Прем’єр-ліги буде зустріч Челсі – Манчестер Сіті. АПЛ 2023 дарує вболівальникам черговий яскравий поєдинок, який стане закриттям вікенду на туманному Альбіоні перед перервою на матчі збірних.

Ця гра відбудеться в неділю, 12-го листопада, стартовий свисток пролунає о 18:30 за київським часом. Місце зустрічі – домашня арена лондонського клубу «Стемфорд Брідж».

Подивитися матч між підопічними Маурісіо Почеттіно та Хосепа Гвардіоли можна як на платформі Setanta, так і на каналі Setanta Sports, що присутній на багатьох популярних медіасервісах, зокрема MEGOGO.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії Favbet виставили коефіцієнти Челсі – Манчестер Сіті. Попри виїзний статус поєдинка для «містян», букмекери все одно вважають їх фаворитом цього протистояння.

  • перемога «Челсі» – 5.10 (ймовірність 20%)
  • нічия – 3.90 (25% ймовірності)
  • перемога «Ман Сіті» – 1.81 (ймов. 55%)

Прогнози експертів

Відомий в Україні фахівець з англійського футболу, коментатор каналів Setanta Sports і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Іван Громіков підготував свій прогноз на матч 12 тур АПЛ Челсі – Манчестер Сіті:

«Тоттенхему» Маурісіо Почеттіно свого часу вдавалися матчі проти «Манчестер Сіті» на власному полі, але його «Челсі» поки є відчутно слабшою командою. «Челсі» відверто пощастило перемогти «Тоттенхем» в понеділок: якби команди залишилися у рівних складах, «Челсі» б навряд чи набрав у Північному Лондоні очки.

У команди Почеттіно був вдалий поєдинок проти «Арсенала», та все-таки поганих матчів поки більше. Грати проти «Ман Сіті» другим номером реально, але команда Пепа Гвардіоли вже набрала ту форму, коли вона може контролювати гру, тримаючи суперника на відстані від власних воріт.

Проти «містян» буде важче, ніж проти «Арсенала». Не буду оригінальним та поставлю на фаворита матчу – «Ман Сіті».

Подивитися інший прогноз на матч АПЛ Челсі – Манчестер Сіті від наших експертів можна за цим посиланням.

Статистика команд

◼️ Після 11-ти турів АПЛ команда Хосепа Гвардіоли має на своєму рахунку 9 перемог і 2 поразки. Манкуніанці посідають перше місце в таблиці, здобувши 27 очок.

◼️ Своєю чергою «пенсіонери» на цю мить заробили 15 балів і посідають десять сходинку турнірної таблиці. В них 4 перемоги, 3 нічиї та 4 програші.

Якщо розглядати ставки на матч Chelsea – Man City, варто звернути увагу на той факт, що «містяни» пропустили всього 8 голів – найменше серед усіх команд.

Водночас ставка «тотал більше 2,5» зіграла у всіх останніх 5-ти зустрічах за їхньою участю.

◼️ Цікавий факт: після фіналу Ліги чемпіонів 2021-го року, в якому «Челсі» обіграв «Ман Сіті» (1:0), підопічні Гвардіоли виграли у лондонців 6 матчів поспіль.

◼️ Загалом статистика останніх десяти поєдинків між цими колективами виглядає наступним чином: 7 перемог «Манчестер Сіті», 3 виграші «Челсі» та жодної нічиї.

Спеціальні ставки на чемпіонат Англії сезону 2023/24

Букмекери знову відкрили лінію щодо нового тренера «Манчестер Юнайтед»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт