Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Челсі – Ліверпуль Кубок англійської ліги: прогноз на матч 25.02.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Челсі – Ліверпуль фіналу Кубка англійської ліги: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 25 лютого 2024.

челсі-ліверпуль

Головним матчем на туманному Альбіоні цими вихідними буде протистояння Челсі – Ліверпуль. Кубок англійської ліги 2024 дійшов до свого вирішального моменту, коли одна з цих двох команд здобуде почесний трофей.

Поєдинок між підопічними Юргена Клоппа та Маурісіо Почеттіно відбудеться в неділю, 25-го лютого. Стартовий свисток пролунає о 17:00 за київським часом, а місцем двобою «синіх» та «червоних» стане легендарна арена «Вемблі».

Нижче на цій сторінці читачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Челсі – Ліверпуль, а також інформацію щодо трансляції фінального поєдинку.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії Marathonbet відкрили лінію та коефіцієнти Челсі – Ліверпуль: фаворитом цього поєдинку, хоч і не абсолютним, йде команда Юргена Клоппа. Втім, сам німець на пресконференції заперечував факт переваги своєї команди.

  • Перемога «Челсі» – 3.38 (ймовірність 29%)
  • Нічия в основний час – 3.85 (26% ймовірності)
  • Перемога «Ліверпуля» – 2.24 (ймов. 45%)

Здобуття лондонцями Кубка англійської ліги за підсумками можливих овертаймів та серії 11-метрових ударів оцінюється кефом 2.24 (ймовірність 42%), тоді як трофей для мерсисайдців йде за 1.62 (58%).

Прогнози експертів

Відомий в Україні фахівець з англійського футболу, коментатор каналів Setanta Sports і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Іван Громіков дав свій прогноз на матч Кубка ліги Челсі – Ліверпуль:

Зовсім нещодавно грали між собою команди в чемпіонаті. Тоді «Мерсисайдці» здобули переконливу перемогу з рахунком 4:1. Але ця гра має бути більш рівною, як мені здається. «Челсі» здатен грати другим номером проти серйозних суперників. У цьому ми пересвідчилися в останньому матчі проти «Манчестер Сіті» (1:1).

Можна також пригадати фінальні матчі між «Ліверпулем» та «Челсі» два роки тому. Тоді команди двічі грали у фіналах Кубку ліги та Кубка Англії. І сценарій був абсолютно аналогічний: 0:0 зіграли в основний час, а у серії пенальті двічі перемагав «Ліверпуль».

Я теж схиляюсь до чогось подібного і цього разу. «Челсі» зможе зіграти непогано другим номером, обмежити «Ліверпуль» у кількості створених шансів, але команда Юргена Клоппа зможе досягти бажаного і виграти трофей.

Подивитися інший прогноз на матч фіналу Кубка англійської ліги Челсі – Ліверпуль від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Челсі – Ліверпуль? Переглянути фінальний поєдинок Кубка англійської ліги 2023/24 можна буде як на платформі Setanta, так і на каналі Setanta Sports Ukraine, що присутній на багатьох популярних медіасервісах, зокрема Volia TV та Megogo.

БК приймають ставки на нового тренера «Челсі»: Де Дзербі та Моурінью серед фаворитів

Букмекери відкрили лінію на нову команду Клоппа і наступного тренера «Ліверпуля»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт