Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: яка команда вилетить з УПЛ за підсумками сезону?

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet пропонує клієнтам спрогнозувати команду, що покине елітний дивізіон чемпіонату України з футболу за підсумками сезону 2020/2021 років.
Букмекери: хто вилетить з УПЛ за підсумками сезону?

Букмекери: хто вилетить з УПЛ за підсумками сезону?

За п’ять турів розіграшу чемпіонату України поточний сезон подарував уже подарував нам чимало несподіванок: класний старт «Ворскли» та «Колоса», непереконливі результати «Шахтаря» та провальний початок від новачків ліги.

Відповідно до рішення Виконкому УАФ, у наступному сезоні у Favbet лізі збільшиться кількість команд-учасників з 14-ти до 16-ти колективів. А вилетить за підсумками сезону 2020/2021 років лишень одна команда, а не дві, як це було останні кілька років. А підвищитися у класі зможуть одразу три колективи з Першої ліги.

За оцінкою аналітиків, на цю мить у ПФК «Львів» найменше шансів залишитися в чемпіонаті України. На перебіг подій, за яким підопічні Георгія Цецадзе вилетить у Першу лігу, пропонують укласти парі за 1.60 (62,5%).

Під загрозою втрати місця у Favbet лізі перебувають новачки «Інгулець» та «Рух». Ставку за 4.50 (22%) розрахують як виграшну, якщо клуб з селища Петрове фінішує на останньому місці чемпіонату. Водночас поставити на виліт «Руху» з УПЛ можна за 5.0 (20%). Дещо більше шансів залишитися в еліті у закарпатського «Миная» (7.0, 14%).

Шанси вилетіли з УПЛ донецького «Шахтаря», київського «Динамо», чернігівської «Десни або луганської  «Зорі» оцінили коефіцієнтом 500.0 (0,2%).

Наразі команди пішли на міжнародну перерву, пов’язану з матчами національних збірних команд. Після п’яти турів лідером Favbet ліги є «Динамо», у доробку якого 11 очок. Столичний клуб за додатковими показниками випереджає «Ворсклу», що розташувалася на другій сходинці. Команда Юрія Максимова повторила найкращий старт у клубній історії. Замикає топ-3 «Колос» з 10-ма очками, який також несподівано для багатьох майже не втрачає очок. Абсолютним аутсайдером ліги є ПФК «Львів». У активі львів’ян лишень 1 очко.

Шостий тур УПЛ стартує у суботу, 17-го жовтня.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», аналітики оцінили шанси форварда «Динамо» та збірної України Владислава Супряги стати найкращим молодим гравцем року в Європі.

В’ячеслав Заховайло: «Динамо» та «Шахтар» не побояться іменитих суперників у ЛЧ»

Олег Саленко: «Динамо» і «Ференцварош» боротимуться за третє місце»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт