Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Україна – серед головних претендентів на виграш першого півфіналу Євробачення

Владислав Стародубцев
Гурт Go-A потрапив до трійки виконавців, у яких найбільше шансів здобути перемогу у першому півфіналі цьогорічного Євробачення, повідомляє «Рейтинг Букмекерів».
Букмекери: Україна - серед головних претендентів на виграш першого півфіналу Євробачення

Букмекери: Україна – серед головних претендентів на виграш першого півфіналу Євробачення

Представник України на щорічному пісенному конкурсі – гурт Go-A – суттєво покращив свої позиції у лінії на переможця Євробачення букмекерської компанії. Коефіцієнт на тріумф пісні «SHUM» обвалився вдвічі – з 50.0 (2%) до нинішніх 25.0 (4%)

Україна братиме участь у першому півфіналі, який відбудеться наступного вівторка, 18-го травня. Go-A вже встигли провести першу репетицію на Ahoy Arena. Саме після дебютної появи гурту на сцені у Роттердамі «Україна піднялась в рейтингу за прогнозами букмекерів та увійшла в ТОП-10», зазначили на Instagram сторінці конкурсу в Україні. 

Go-A потрапив до трійки головних претендентів на виграш першого півфіналу. Імовірність сценарію, за яким українці переможуть на цьому етапі дорівнює 12% (коефіцієнт – 8.50). Ідентичні шанси у Кіпру (12%, 8.50), а от головним фаворитом аналітики компанії Favbet вважають Мальту (66,6%, 1.50). Водночас фахівці практично не сумніваються, що Україна кваліфікується до фіналу пісенного конкурсу – 89% (1.05).  

Виступ нашого гурту настільки вразив, що журналісти, акредитовані на репетицію, визнали перформанс Go-A найкращим. Однак є і погані новини: солістка Катерина Павленко не змогла взяти участь у другій репетиції через погане самопочуття. Згідно із протоколом охорони здоров’я вона була вимушена зробити ПЛР-тест на COVID-19. За її словами, зараз вона почувається добре.

Якщо говорити про переможця фіналу Євробачення, то найвища імовірність тріумфу у співачки з Франції (25%. 4.0), Мальти (22%, 4.50), Швейцарії (16,5%, 6.0) та Італії (15%, 6.50). Фінальне шоу, за підсумками якого і визначиться переможець, заплановане на наступну суботу, 22-го травня. На власні очі виступи зможуть побачити 3,5 тисячі глядачів. Обов’язкова умова відвідування Ahoy Arena – негативний тест на коронавірус. 

Нагадаємо, гурту Go-A переміг у національному відборі до Євробачення з піснею «Соловей», проте у Роттердамі ми її не почуємо, адже організатори зобов’язали учасників впродовж року написати нову композицію – так світ побачила пісня «SHUM». 

Торік конкурс не відбувся через стрімке поширення у Європі коронавірусної інфекції, а  2019-му році за сукупними результатами голосування жюрі та глядачів перемогу здобув нідерландський співак Дункан Лоренс з композицією «Arcade». Тоді Україна не брала участь у шоу. 

Котирування на переможця від світових БК

Котирування на переможця від світових БК

 

Букмекери оцінили імовірність проведення дострокових парламентських виборів

Зеленський доручив організувати зустріч з Путіним – букмекери обвалили коефіцієнт на його візит до Москви

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт