Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери ще дають можливість поставити на «Золотий м’яч» для Ліонеля Мессі

Ярослав П'ятницький
На ринку спецставок відомої букмекерської компанії ще відкритою залишається лінія щодо переможця найпрестижнішої індивідуальної нагороди у світі футболу.

золотий м'яч

В понеділок, 30-го жовтня, у Парижі відбудеться церемонія вручення премії журналу France Football «Золотий м’яч». Вдруге в історії переможця назвуть за підсумками сезону, а не за підсумками календарного року.

Номінантами на «Золотий м’яч-2023» стали 30 футболістів – 15 нападників, 9 півзахисників, 3 гравці оборони і 3 воротарі. Чинним володарем призу залишається Карім Бензема, форвард саудівського «Аль-Іттіхада». Француз також увійшов до топ-30 претендентів на «ЗМ» цього року.

Втім, головних претендентів на цьогорічну нагороду двоє – нападник «Інтера» з Маямі Ліонель Мессі та форвард «Ман Сіті» Ерлінг Холанд. Інсайдери запевняють, що аргентинцю нібито вже повідомили про його перемогу.

На цю мить більшість букмекерських контор вже перестали приймати ставки на володаря «Золотого м’яча» у цьому році. БК Favbet ще тримає цю лінію відкритою, але коефіцієнт на тріумф Лео складає мізерний 1.10, тоді як ставка «Мессі не виграє ЗМ-2023» йде за 5.90.

Нападник «Манчестер Сіті» Ерлінг Холанд тримає другу позицію у списку претендентів – котирування на тріумф норвежця зупинилися на позначці 6.50. Далі йдуть Кевін Де Брюйне, Кіліан Мбаппе та Вінісіус Жуніор з кефами 50.00, але перемога когось з них є вкрай малоймовірною.

Вручення «Золотого м’яча-2023» буде проходити ввечері найближчого понеділка, 30-го жовтня, а ведучим церемонії стане колишній форвард «Челсі» Дідьє Дрогба. Очікується, що премія найкращому футболісту світу цього року розпочнеться близько 22:00 за київським часом.

Ліонель Мессі: букмекери приймають ставки на кількість голів аргентинця за кар’єру

Беттор завантажив $10 000 на аутрайт з кефом 126.00, до виграшу залишився один крок

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт