Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Почеттіно – найімовірніший претендент на посаду головного тренера «Манчестер Юнайтед»

Сергій Гумен
Аргентинський тренер Маурісіо Почеттіно, який перебуває без роботи після звільнення з лондонського «Тоттенхема», вважається основним претендентом на посаду наставника «Манчестер Юнайтед» після можливого відходу з команди норвежця Уле Гуннара Сульшера.
Букмекери: Почеттіно - найімовірніший претендент на посаду головного тренера «Манчестер Юнайтед»

Букмекери: Почеттіно – найімовірніший претендент на посаду головного тренера «Манчестер Юнайтед»

47-річний фахівець Маурісіо Почеттіно був звільнений з посади керманича лондонського «Тоттенхема» 19-го листопада 2019-го року. Наразі аргентинський тренер перебуває без роботи, інтерес до нього проявляють багато європейських клубів.

Згідно з оцінкою букмекерської контори Paddy Power, основним претендентом на підписання контракту з наставником є ​​«Манчестер Юнайтед», який демонструє не дуже успішні результати в поточному сезоні під керівництвом норвежця Уле Гуннара Сульшера. Експерти вважають, що Почеттіно з найбільшою ймовірністю стане наступним головним тренером «Червоних дияволів». Призначення аргентинця наставником «Манкуніанців» оцінюється коефіцієнтом 1,36, що відповідає 74% ймовірності.

Варто зазначити, що в листопаді минулого року шанси Маурісіо очолити «Манчестер Юнайтед» були набагато меншими. Букмекер пропонував на можливу співпрацю англійського гранда і аргентинського тренера котирування 5,0 (20%).

Основним конкурентом Почеттіно аналітики вважають італійського тренера Массіміліано Аллегрі, відомого по роботі в «Мілані» і туринському «Ювентусі». Поставити на підписання трудової угоди між «Манкуніанцями» і 52-річним наставником можна з коефіцієнтом 5,5 (18%).

Трійку основних кандидатів на посаду головного тренера «Червоних дияволів» замикає 32-річний німець Юліан Нагельсманн, який зараз працює з клубом «РБ Лейпциг». На можливу співпрацю сторін запропоноване котирування 21,0 (5%).

Після 24 зіграних турів «Манчестер Юнайтед» з 34 очками посідає п’яте місце в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги, відстаючи від четвертого «Челсі» на шість балів.

«Манчестер Юнайтед» оголосив про домовленість по трансферу Бруну Фернандеша

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт