Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси «Шахтаря» і «Зорі» на перемогу в групах Ліги Європи

Олександр Веселов
Сьогодні в Монако пройшло жеребкування групового етапу Ліги Європи 2016/2017, за результатами якого імена своїх суперників дізнались два представника України – донецький «Шахтар» і луганська «Зоря». Поглянемо, як букмекери оцінюють шанси українських клубів завоювати перше місце у своїх квартетах.
«Шахтар» в своїй групі - фаворит, а «Зоря» - аутсайдер

«Шахтар» в своїй групі – фаворит, а «Зоря» – аутсайдер

Для початку відзначимо, що результати жеребкування навряд чи могли здивувати «Шахтар», який був представником першого кошика, а ось «Зоря» в підсумку опинилась в найяскравішій з можливих для себе «компаній». Кожен суперник команди Юрія Вернидуба по групі «А» має неабиякий єврокубковий досвід, при цьому один з них – яскраво вирізняється поміж інших. Це «Манчестер Юнайтед», котрий цього сезону є одним з головних фаворитів як в англійській Прем’єр-лізі, так і в Лізі Європи. Візит на легендарний «Олд Траффорд» буде пам’ятною сторінкою в історії луганського клубу.

Окрім «Зорі» та «Манчестер Юнайтед», до квартету «А» також потрапили турецький «Фенербахче» і нідерландський «Феєнорд». Згідно з коефіцієнтами букмекерської контори William Hill, головним фаворитом групи вважається саме представник АПЛ, за його підсумковий тріумф пропонують 1.36 (ймовірність – 74%). Вірогідність першого місця інших учасників квартету оцінена так: «Фенербахче» – 5.50 (18%); «Феєнорд» – 7.00 (14%); «Зоря» – 15.00 (7%).

Донецький «Шахтар» опинився в групі «Н», склавши компанію португальській «Бразі», бельгійському «Генту», і турецькому «Коньяспору». Звісно, найбільшу увагу тут привертає чергове протистояння «Гірників» з «Брагою», головною зіркою якого стане наставник Паулу Фонсека, котрий влітку переїхав в Україну якраз із Браги. Трейдери вважають «Шахтар» фаворитом квартету, пропонуючи за перше місце донеччан 1.67 (60%). Підсумковий тріумф його суперників оцінено наступним чином: «Брага» – 3.75 (27%); «Гент» – 7.00 (14%); «Коньяспор» – 9.00 (11%).

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт