Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси «Ліверпуля» повторити рекорд «Арсенала» 2004-го року

Сергій Романенко
«Ліверпуль» впевненою ходою йде до своєї першої перемоги в чемпіонаті Англії за останні 30 років. Команда Юргена Клоппа після зіграних 16 турів Прем’єр-ліги лише раз втратила очки, зігравши внічию з рахунком 1:1 у виїзному матчі з «Манчестер Юнайтед». Букмекери оцінили шанси «червоних» повторити рекорд лондонського «Арсеналу», який сезон-2003/04 завершив без жодної поразки в чемпіонаті.
Букмекери оцінили шанси «Ліверпуля» повторити рекорд «Арсенала» 2004-го року

Букмекери оцінили шанси «Ліверпуля» повторити рекорд «Арсенала» 2004-го року

Цікаво, що перед стартом нинішнього розіграшу АПЛ букмекери оцінювали шанси «Ліверпуля» на те, щоб пройти сезон в чемпіонаті без жодної поразки, всього лише в 1,5%. До кінця вересня ця ймовірність зросла до 3,5%. Ще по закінченні одного місяця шанси «Ліверпуля» завершити сезон в Прем’єр-лізі без поразки вже становили 4,8%. До сьогоднішнього дня букмекери знову переглянули ймовірність даної події – тепер вона становить 6,7%. Ряд букмекерських контор зараз і зовсім оцінюють таку можливість у 12,5%.

У сезоні-2003/04 «Арсенал» став чемпіоном Англії, не програвши в першості країни жодного матчу. Тоді команда Арсена Венгера у 38 матчах здобула 26 перемог і 12 разів зіграла внічию.

У нинішньому сезоні «Ліверпуль» серйозно перевершує графік «канонірів» 16-річної давності. Темп, який з серпня взяли «червоні», вже не витримав діючий чемпіон «Манчестер Сіті», який відстав від лідера на 14 очок. Головним переслідувачем команди Клоппа є «Лестер Сіті», який відстає від неї на 8 очок. Між собою лідери в поточному сезоні ще не грали. У першому матчі між собою вони зустрінуться у 19-му турі. Гра відбудеться в Лестері 26 грудня.

Нагадаємо, в минулому сезоні «Ліверпуль» посів 2-е місце в чемпіонаті Англії. «Червоні» набрали рекордні в історії клубу 98 очок, однак виграти першість країни їм завадив «Манчестер Сіті», який набрав у результаті на одне очко більше.

Букмекери оцінили в 69% імовірність перемоги «Ліверпуля» на клубному чемпіонаті світу

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт