Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали фаворита протистояння «Челсі» – «Реал Мадрид»

Владислав Стародубцев
У другому поєдинку 1/2 фіналу Ліги чемпіонів мадридський «Реал» завітає на «Стемфорд Брідж» у гості до «Челсі». «РБ» розповідає, які котирування на це протистояння пропонує букмекерська компанія Favbet.
Букмекери назвали фаворита протистояння «Челсі» - «Реал Мадрид»

Букмекери назвали фаворита протистояння «Челсі» – «Реал Мадрид»

Перша зустріч між цими колективами, що відбулася у столиці Іспанії, завершилася нічиєю з рахунком 1:1, тож перед матчем у Лондоні аналітики закономірно вважають саме господарів фаворитом на перемогу в основний час, адже у них є фора у вигляді забитого м’яча на виїзді: «Челсі» – 44% (коефіцієнт – 2.19), «Реал Мадрид» – 27% (3.55), нічия – 29% (3.35). 

Схожий розклад сил і у маркеті на вихід до фіналу Ліги чемпіонів – 60% (1.63) проти 40% (2.40) на користь представника АПЛ. 

«Челсі» – «Реал Мадрид»: прогноз і ставки Ігоря Циганика

У 29% оцінюють шанси сценарію, за яким «Аристократи» тріумфують з різницею щонайменше в один м’яч, тоді як імовірність варіанту, за яким «Вершкові» проб’ють фору -1, дорівнює 15%, тобто вдвічі нижча. Водночас котирування на тотал забитих м’ячів свідчать про те, що не варто очікувати результативної зустрічі: «більше» – 44%, «низ» – 56%.  

Зрештою, фіксуємо паритет за шансами у маркеті «обидві заб’ють»: 50% на 50%. Найімовірніший підсумок зустрічі – перемога підопічних Томаса Тухеля з гандикапом в один м’яч (26%). 

Французький наконечник атак «Челсі» Олів’є Жиру (42,5%) – перший за імовірністю голу серед усіх польових гравців зустрічі. Також прекрасні шанси бодай раз результативно вдарити у молодого Теммі Абрахама (40%). У складі «Реала» за цим параметром очікувано лідирує досвідчений форвард Карім Бензема (40%). 

Статистичні факти про матч «Челсі» – «Реал Мадрид»

  • Команди три зустрічалися у єврокубкових фіналах. Востаннє – понад 20 років тому у поєдинку Суперкубка УЄФА-1998, коли долю титули вирішив єдиний точний постріл Густаво Пойєта. Також «Аристократи» переграли «Вершкових» у двоматчевому фінальному протистоянні Кубка Кубків-1971 (1:1, 2:1);
  • «Челсі» проводить 14 дуель у 1/2 фіналу. Статистика лондонців в 13 попередніх єврокубкових півфіналах: В6, П7. Натомість «Реал» у минулому діставався до цієї стадії 29 разів. Статистика: 16 виграшів і 13 поразок;
  • В активі «Аристократів» тільки 3 перемоги (Н4, П2) у 9 попередніх поєдинках Ліги чемпіонів на «Стемфорд Брідж». «Челсі» не програвав командам з Ла Ліги в перших 5 домашніх матчах плей-оф (В4, Н1), але у наступних 7 клуб здобув тільки дві перемоги (Н3,П2);

«Челсі» – «Реал Мадрид»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка

  • Керманич лондонців Томас Тухель ніколи не програвав у зарубах з іспанськими командами (В3, Н4);
  • Після гостьової нічиєї в першому матчі плей-оф «Челсі» проходив далі в 5 з 9 випадків. Щоправда, в останніх двох подібних випадках англійці зазнали фіаско («Атлетіко» у 1/2 сезону 2013/2014, «ПСЖ» у 1/8 сезону 2014/2015);
  • «Реал» не може перемогти на виїзді команду з АПЛ 4 матчі поспіль. Загальна статистика «Королівського клубу» в Англії: В6, Н5, П7. «Вершкові» 9 разів розпочинали двоматчеві протистояння єврокубків з домашньої нічиєї. Тільки у 2 випадках усе завершилося успішно для мадридців.

Кадрові втрати

До делегації «Реала» не потрапили травмовані Лукас Васкес, Даніель Карвахаль та Рафаель Варан. Але є і хороші новини – від COVID-19 вилікувався Федеріко Вальверде, відновилися після пошкодження Серхіо Рамос і Ферлан Менді. 

У складі «Челсі» втрат менше –  під питанням участь хорвата Матео Ковачіча, який тільки-но відновився після травми і повернувся до тренувань, але відчув дискомфорт на одному із занять, тож ризикує пропустити півфінал. Захисник Антоніо Рюдігер, який у Мадриді зазнав травми обличчя, найімовірніше, буде готовий зіграти. 

Поєдинок 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між «Челсі» та мадридським «Реалом» зіграють у середу, 5-го травня, початок – о 22:00. УЄФА призначив обслуговувати цю зустріч бригаду рефері з Італії під керівництвом Даніеле Орсато. 

Переможець цієї пари у фіналі турніру зустрінеться із сильнішим у двійці «ПСЖ»/«Манчестер Сіті» (перший матч -1:2). Фінал найпрестижнішого клубного турніру Європи зіграють наприкінці травня на стадіоні «Олімпійський» у турецькому Стамбулі. 

«Челсі» – «Реал Мадрид»: прогноз і ставка Івана Громікова

«Челсі» – «Реал Мадрид»: прогноз і ставки Роберто Моралеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт