Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали фаворита матчу «Челсі» – «Ліверпуль»

Сергій Гумен
В рамках другого туру англійської Прем’єр-ліги лондонський «Челсі» на своєму домашньому стадіоні «Стемфорд Брідж» зустрінеться з чинним чемпіоном країни – «Ліверпулем». Букмекерська контора Favbet пропонує любителям ставок велику лінію на це гучне протистояння. Фаворитом майбутнього матчу вважаються підопічні Юргена Клоппа.
Букмекери назвали фаворита матчу «Челсі» - «Ліверпуль»

Букмекери назвали фаворита матчу «Челсі» – «Ліверпуль»

У центральному поєдинку другого туру чемпіонату Англії сезону-2020/2021 лондонський «Челсі» на своєму домашньому стадіоні «Стемфорд Брідж» прийме «Ліверпуль». Фаворитом майбутнього протистояння вважається команда Юргена Клоппа. Зробити ставку на перемогу чинного чемпіона Англії букмекерська компанія Favbet пропонує з коефіцієнтом 2,15, що дорівнює 45% ймовірності. Якщо ви схиляєтеся до перемоги підопічних Френка Лемпарда, то вашій увазі надане котирування 3,3 (29%). Шанси команд завершити матч внічию оцінюються у 26% ймовірності (3,7).

Імовірність успіху «Ліверпуля» з форою (-1) становить 31% (3,05). Ставки на перемогу «Челсі» з аналогічним гандикапом приймаються з коефіцієнтом 5,9, що відповідає всього 16% ймовірності.

У майбутньому поєдинку на «Стемфорд Брідж» аналітики прогнозують результативний футбол. Зробити ставку на тотал більше (2,5) кожен охочий має можливість з котируванням 1,62 (59%). Втім, якщо ви вважаєте, що команди не зможуть забити хоча б три голи, вашій увазі запропонований коефіцієнт 2,32 (41%).

Поставити на варіант «обидві заб’ють» можна з котируванням 1,56, що становить 61% ймовірності.

Найімовірнішим результатом матчу між «Челсі» та «Ліверпулем» вважається рахунок 1:1 – 14% або коефіцієнт 7,0.

Сценарій, за якого в цьому матчі головний рефері Пол Тірні покаже червону картку одному з гравців, оцінюється у 18% ймовірності (5,0). Крім того, букмекер пропонує укласти парі на призначення пенальті в поєдинку. Якщо арбітр призначить 11-метровий, зіграє ставка з котируванням 2,85 (33%).

У складі лондонського «Челсі» найімовірнішим претендентом забити гол вважається німецький бомбардир Тімо Вернер. Зробити ставку на те, що новачок «Пенсіонерів» заб’є Аліссону, можна з коефіцієнтом 2,2, що відповідає 45% ймовірності. Другим в котируваннях букмекера йде досвідчений французький нападник Олів’є Жиру. Шанси 33-річного форварда розписатися у воротах чинного чемпіона Англії дорівнюють 40% ймовірності (2,5). Якщо голом відзначиться англієць Теммі Абрахам, зіграє ставка з коефіцієнтом 2,6 (38%).

Найвищі шанси відзначитися забитим м’ячем у майбутньому матчі має єгипетський нападник «Ліверпуля» Мохамед Салах. Імовірність того, що 28-річний африканець вразить ворота «Челсі», становить 50% (2,0). Шанси іншого форварда «Мерсисайдців» Ріана Брюстера оцінюються трохи нижче. На гол у виконанні 20-річного англійця встановлений коефіцієнт 2,5, що дорівнює 40% ймовірності. Топ-3 найімовірніших претендентів на гол у складі команди Юргена Клоппа закриває сенегальський вінгер Садіо Мане – 37% або котирування 2,8.

Попередні матчі між «Челсі» та «Ліверпулем»

В останніх п’яти очних поєдинках «Пенсіонери» здобули лише одну перемогу, один матч завершився внічию, тричі успіх відсвяткували «Мерсисайдці».

Тотал більше (2,5) був пробитий у трьох зустрічах. Загальна різниця м’ячів – 11:8 на користь «Ліверпуля».

У трьох поєдинках з п’яти зіграв варіант «обидві заб’ють».

Кадрові втрати команд

Головний тренер «Челсі» Френк Лемпард не зможе випустити на поле в майбутній зустрічі захисника Бена Чілвелла, хавбека Біллі Гілмора та атакувального півзахисника Хакіма Зієша. Всі троє відновлюються після ушкоджень.

Що стосується «Ліверпуля», то на поле не зможе вийти півзахисник Алекс Окслейд-Чемберлен. Хавбек перебуває в клубному лазареті через травму.

Орієнтовні стартові склади на матч «Челсі» – «Ліверпуль»

«Челсі»: Кепа, Аспілікуета, Зума, Крістенсен, Джеймс, Ковачич, Канте, Хаверц, Маунт, Вернер, Абрахам.

«Ліверпуль»: Аліссон, Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон, Хендерсон, Фабіньо, Вейналдум, Мане, Салах, Фірміно.

Матч «Челсі» – «Ліверпуль» відбудеться у неділю, 20-го вересня, на стадіоні «Стемфорд Брідж» в місті Лондон. Центральний поєдинок другого туру англійської Прем’єр-ліги обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Полом Тірні. Зустріч почнеться о 18:30 за київським часом.

«Челсі» – «Ліверпуль»: прогноз і ставка Івана Громікова

«Манчестер Юнайтед» – «Крістал Пелес»: прогноз і ставка Івана Громікова

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт