Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Ліверпуль» – другий за шансами виграти АПЛ після перемог над конкурентами

Рейтинг Букмекерів
«Ліверпуль» під керівництвом Юргена Клоппа вдало почав черговий сезон англійської Прем’єр-ліги, видавши кілька блискучих матчів. Після п’ятого туру цей клуб, згідно з оцінками букмекерів, став другим за шансами виграти титул чемпіона Англії.
liverpool-stat

Поставити на те, що підопічні Юргена Клоппа виграють АПЛ, можна за 6,5

У п’яти іграх «Ліверпуль» здобув три перемоги, причому над прямими конкурентами в боротьбі за найвищі місця. У першому турі був переможений «Арсенал» з рахунком 4:3, в четвертому – розгромлений «Лестер» (4:1), а в п’ятому – обіграний «Челсі» (2:1).

Крім цих перемог, є нічия з «Тоттенхемом» 1:1 і поразку від повернувся в АПЛ «Бернлі» з рахунком 0:2. Незважаючи на результат з новачком Прем’єр-ліги, старт підопічних Юргена Клоппа можна вважати успішним.

Зараз БК William Hill оцінює ймовірність чемпіонства «Ліверпуля» коефіцієнтом 6,5. До старту турніру шанси «Мерсисайдців» дорівнювали 9,0. Але якщо тоді ліверпульці були п’ятими за шансами, то тепер вони – другі.

Головним фаворитом турніру залишається «Манчестер Сіті», єдиний клуб, який йде без втрат: п’ять перемог в п’яти іграх говорять самі за себе. Поставити на те, що Хосеп Гвардіола виграє зі своїми підопічними титул, можна за 1,61 (перед першим туром – 3,25).

А ось шанси «МЮ» завоювати золоті медалі помітно впали після того, як «Червоні дияволи» видали серію з трьох поразок поспіль (в АПЛ програли «Містянам» і «Вотфорду», в Лізі Європи – «Феєнорду»). Підопічні Жозе Моурінью помінялися місцями з «Ліверпулем», тобто стали п’ятими за шансами на чемпіонство, хоча були другими. Поставити на їхню перемогу в АПЛ можна за 15,0 (раніше 4,33).

Зазначимо, що шанси «Челсі» виграти турнір дорівнюють коефіцієнту 10,0, «Арсеналу» – 13,0, «Тоттенхема» – 17,0, «Евертона» (який зараз займає другий рядок у турнірній таблиці) – 51,0, «Лестера» – 67,0.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт