Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: шанси Луческу очолити «Динамо» – 93%

Владислав Стародубцев
Схоже, епопея із призначенням нового головного тренера киян близька до завершення. З імовірністю у 93% столичну команду очолить відомий румунський фахівець Мірча Луческу, який протягом 12 років працював на тренерському містку донецького «Шахтаря».
Луческу тренуватиме «Динамо»?

Луческу тренуватиме «Динамо»?

Учора український футбольний медіапростір сколихнула новина, у яку спершу важко було повірити, адже стало відомо, що керівництво «Динамо» веде перемовини з 74-річним Луческу. Сьогодні цю інформацію підтвердили одразу кілька джерел, вказуючи, що сторони вже узгодили деталі особистого контракту, а румун прибув до Києва, де побував на клубній базі «Динамо».

Букмекерська компанія Favbet уже скоригувала котирування на нового тренера «Біло-синіх», зважаючи на чутки, які ширяться щодо призначення Мірчі.

На перебіг подій, за яким Луческу стане наступним тренером столичного клубу, можна укласти парі за коефіцієнт 1.07 (93%). А шанси головного тренера луганської «Зорі»  Віктора Скрипника, який ще днями вважався фаворитом в боротьбі за тренерське крісло «Динамо», знизилися з 1.40 (71%) до 9.0 (11%).

Натомість на сценарій, за яким керманич «Ференцвароша» Сергій Ребров вдруге стане тренером киян, коефіцієнт злетів з 2.40 (42%) до 50.0 (2%).

Серед можливих претендентів у лінії аналітиків з’явилося нове ім’я: хорват Ненад Б’яліца, який раніше працював на чолі загребського «Динамо», буцімто зацікавлений у роботі головним тренером «Біло-синіх», проте його шанси теж оцінюють не надто високо (6.0, 17%).

Нагадаємо, Мірча Луческу тренував «Шахтар» з 2004-го по 2016-й роки. За цей час разом із «Гірниками» румун став восьмиразовим чемпіоном України, шестиразовим володарем Кубка та семиразовим володарем Суперкубка країни, а також здобув Кубок УЄФА у 2009-му році.

Після відходу з донецького клубу вирішив спробувати власні сили у Росії, де працював наставником пітерського «Зеніта», однак повторити успіхи, які він досяг в Донецьку, йому так і не вдалося.

Останнім місцем роботи румуна була збірна Туреччини, де він пропрацював до жовтня минулого року.

В’ячеслав Заховайло: «Склалося враження, що футболісти «сплавили» Михайличенка в грі з «Колосом»

Андрій Воробей: «Скрипник, Вернидуб або Ребров могли б розбудити «Динамо»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт