Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер вимушено завершив співпрацю з Подольскі через закон Німеччини

Сергій Гумен
Букмекерська компанія Xtip Sportwetten оголосила про припинення співпраці з колишнім форвардом національної збірної Німеччини Лукасом Подольскі. Причиною такого рішення стали нові обмеження, введені в Німеччині. Вони пов’язані з забороною на використання образів професійних спортсменів в рекламі грального бізнесу.
Букмекер вимушено завершив співпрацю з Подольскі через закон Німеччини

Букмекер вимушено завершив співпрацю з Подольскі через закон Німеччини

Німецька букмекерська компанія Xtip Sportwetten оголосила про вимушене розірвання контракту амбасадора і припинення співпраці з колишнім нападником мюнхенської «Баварії» та національної збірної Німеччини Лукасом Подольскі. Причиною такого рішення стали нові обмеження, введені в країні. Вони пов’язані з забороною на використання образів професійних спортсменів в рекламі грального бізнесу.

«Це просто сором, оскільки Подольскі був і залишається ідеальним послом нашого бренду – природним, чесним і органічним. Нам залишається тільки від щирого серця подякувати йому за успішну співпрацю, в якій було багато веселощів – хіба з Польді колись було по-іншому?», – розповів голова відділу спортивних ставок холдингу Gauselmann, в який входить Xtip Sportwetten, Маркус Еттлін.

«Якщо я щось роблю, то завжди підтримую цей проєкт, для мене це дуже важливо. Точно такого принципу я дотримувався в співпраці з компанією XTiP. Але закон є закон, потрібно поважати його так само як і рішення судді в футболі. Робота з XTiP приносила мені багато задоволення, ми багато чого досягли разом. Особливо це стосувалося роботи мого фонду, який допомагає дітям і молодим людям, які перебувають у несприятливих умовах», – прокоментував розірвання контракту Подольскі.

Варто зазначити, що Xtip Sportwetten стала першою локальної букмекерською компанією в Німеччині поряд з GVC і Tipwin, яка в жовтні отримала ліцензію на роботу. У березні поточного року через пандемію коронавірусу Gauselmann Group закрила 700 пунктів прийому ставок, виручка скоротилася на 3,7% і склала 998 мільйонів євро.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що експерти букмекерської компанії Favbet назвали імовірність закриття київського метро через коронавірус.

Букмекер: 88% – імовірність перемоги «Барселони» в матчі з «Динамо», гол Мессі – 77%

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт