Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер приймає оригінальні ставки на ЧС-2018

Рейтинг Букмекерів
14 червня стартує фінальна частина чемпіонату світу 2018 року. Уболівальники футболу вже зараз можуть зробити неординарі ставки на події впродовж мундіалю.
Букмекер приймає оригінальні ставки на ЧС-2018

Букмекер приймає оригінальні ставки на ЧС-2018

Букмекерська компанія Favbet відкрила лінію спеціальних ставок на чемпіонату світу-2018, які покликані збільшити інтерес до свята футболу.

Коефіцієнтом 4.0 (ймовірність події – 23%) оцінені шанси того, що на ЧС-2018 перемогу здобуде будь-яка країна, яка раніше ніколи не перемагала на турнірі. 1.2 (77%) дають за те, що влітку не відбудеться історична подія і на мундіалі виграє минулий володар Кубку.

Нагадаємо, що на чемпіонатах світу перемагали лише вісім збірних: Бразилія (5), Німеччина (4), Італія (4), Аргентина (2), Уругвай (2), Франція (1), Іспанія (1) та Англія (1).

Найкращим бомбардиром ЧС-2018 стане чемпіон турніру – на такий прогноз пропонують 2.15 (43%). На протилежний варіант можна поставити за 1.65 (57%).

Окремо аналітики звернули увагу на дії Роналду в матчах. Якщо поставити, що Кріштіану отримає жовту картку в грі за симуляцію, можна помножити свої гроші на 8.0 (12%).

Воротарі вкрай рідко засмучують своїх колег, які розташовуються на іншому кінці поля. Однак якщо будь-який голкіпер відзначиться голом на ЧС-2018, то така ставка принесе прибуток з коефіцієнтом 9.5 (10%). До уваги не береться післяматчева серія пенальті.

На чемпіонатах світу завжди вирують емоції. До того ж не обов’язково на полі. Поставити на те, що під час мундіалю будь-який тренер або гравець на лаві запасних буде вилучений, можна за 1.55 (60%).

Зрештою, букмекер пропонує коефіцієнт 12.5 (8%) на те, що збірна Англії не приїде до Росії та вирішить бойкотувати чемпіонату світу 2018 року.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт