Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер оцінив імовірність перемоги «Зорі» над «Лестером»

Сергій Гумен
В рамках п’ятого туру Ліги Європи сезону 2020/2021 англійський «Лестер» завітає в гості до луганської «Зорі». «Рейтинг Букмекерів» представляє вашій увазі спеціальний матеріал, присвячений цьому протистоянню.
Букмекер оцінив імовірність перемоги «Зорі» над «Лестером»

Букмекер оцінив імовірність перемоги «Зорі» над «Лестером»

У п’ятому турі групової стадії Ліги Європи луганська «Зоря» зустрінеться з англійським «Лестером». Згідно з оцінкою букмекерської компанії Favbet, фаворитом майбутнього протистояння вважаються підопічні Брендана Роджерса.

Зробити ставку на перемогу «Лестера» пропонують з коефіцієнтом 1,78, що становить 55% ймовірності. Якщо ви схиляєтеся до нічийного результату в цьому матчі, вашій увазі надане котирування 3,85 (25%). Шанси «Зорі» відсвяткувати другу перемогу на груповому етапі дорівнюють 20% ймовірності (коефіцієнт – 4,75).

У 42% ймовірності (2,28) аналітики оцінюють шанси гостей з Англії обіграти луганський колектив з різницею мінімум у два м’ячі (фора -1.0). Сценарій, за якого перемогу з аналогічним гандикапом здобуде «Зоря», оцінюється всього в 11% ймовірності (8,6).

У поєдинку між «Зорею» та «Лестером» експерти очікують результативну гру. Поставити на тотал більше (2,5) кожен охочий має можливість з котируванням 1,68, що відповідає 57% ймовірності. Якщо команди не зможуть пробити запропонований тотал, зіграє парі з коефіцієнтом 2,19 (43%). Поставити гроші на варіант «обидві заб’ють» клієнти букмекерської контори можуть з котируванням 1,67 (57%).

Найімовірнішим результатом зустрічі вважається нічийний рахунок 1:1. У разі, якщо поєдинок завершиться з таким рахунком, зіграє ставка з коефіцієнтом 7,1 (14%).

Найкращі шанси забити гол у складі «Лестера» має нападник Джеймі Варді. Якщо ви вірите в те, що 33-річний англієць вразить ворота «Зорі», вашій увазі наданий коефіцієнт 1,65, що становить 61% ймовірності. Форвард Олександр Гладкий вважається фаворитом на гол у складі луганської команди. Якщо нападник зможе розписатися у воротах англійського клубу, зіграє ставка з котируванням 3,0 (33%).

Статистика матчів між «Зорею» та «Лестером»

«Зоря» та «Лестер» зіграли лише один очний офіційний поєдинок, який пройшов у поточному сезоні Ліги Європи. Матч завершився впевненою перемогою англійського колективу з рахунком 3:0.

Орієнтовні стартові склади на матч «Зоря» – «Лестер»

«Зоря»: Шевченко, Фаворов, Вернидуб, Абу-Ханна, Циганик, Кочергін, Іванісеня, Юрченко, Громов, Кабаєв, Гладкий.

«Лестер»: Шмейхель, Фофана, Еванс, Фукс, Джастін, Тілеманс, Менді, Томас, Прат, Меддісон, Варді.

Матч між українським та англійським клубами обслуговуватиме норвезька бригада арбітрів на чолі з Еспеном Ескосом. Допомагати на бокових лініях йому будуть Ейнстейн Іттерланд та Ісаак Еліас Башевкін, четвертий рефері – Рохіт Саггі.

Матч «Зоря» – «Лестер» відбудеться у четвер, третього грудня, на стадіоні «Славутич Арена» у Запоріжжі. Поєдинок п’ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів почнеться о 19:55 за київським часом. Пряму трансляцію протистояння проведе телеканал «Футбол 1».

«Ювентус» – «Динамо»: прогноз і ставка Олексія Андронова

«Шахтар» – «Реал Мадрид»: прогноз і ставка Вадима Скічка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт