Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Браянта включать у Зал слави баскетболу без голосування

Тарас Гончар
Легендарний баскетболіст Національної баскетбольної асоціації Кобі Браянт, який загинув унаслідок авіакатастрофи 26 січня, буде включений у Зал слави баскетболу в 2020 році без звичного голосування, повідомляє Daily Mail.
Браянта включать у Зал слави баскетболу без голосування

Браянта включать у Зал слави баскетболу без голосування

Однією з вимог для гравця, який може претендувати на включення у Зал слави, є те, що він повинен завершити кар’єру та не виступати впродовж останніх трьох сезонів. У випадку Браянта його могли висунути на включення лише у квітні 2020 року. Проте чиновники, вірогідно, відмовляться від звичного процесу.

«Ця церемонія обіцяє бути найграндіознішою в історії, з огляду на те, що у Зал слави будуть включені Кобі, Тім Данкан і Кевін Гарнетт. Ми будемо вшановувати Кобі так, як він цього заслуговує», – заявив голова Залу слави Джеррі Коланджело.

Наразі невідомо, хто ініціює включення Браянта в Зал слави. Тим не менш є багато кандидатів на вибір, таких як його товариші по команді Пау Газоль, Шакіль О’Ніл чи Дерек Фішер або його колишній тренер Філ Джексон.

Церемонія включення гравців у Зал Слави відбудеться у Спрингфілді, штат Массачусетс, цього серпня. У грудні 2019 року вже було оголошено, що Браянт буде в списку претендентів на включення, як і деякі його конкуренти, такі як Тім Данкан, Кевін Гарнетт, Маггі Богс і Тім Хардавей. Решта кандидатів будуть оголошені до квітня.

Комісар НБА Адам Сілвер з радістю висловився про внесок Браянта в спорт.

«Упродовж 20 сезонів Кобі показав нам, що можливо, коли надзвичайний талант поєднується з абсолютною відданістю перемозі», – сказав Сілвер.

Нагадаємо, що 26 січня Кобі Браянт загинув у авіакатастрофі. Вертоліт із ним, його 13-річною донькою та іншими пасажирами на борту зазнав краху неподалік міста Каллабасас, округ Лос-Анджелес, штат Каліфорнія. Вижити не вдалося нікому.

Кобі Браянт вважається одним із найвеличніших гравців у історії НБА. За свою 20-річну кар’єру в «Лос-Анджелес Лейкерс» він зіграв у вісімнадцяти матчах All-Star, вигравав п’ять чемпіонатів асоціації, визнавався MVP фіналу розіграшу та MVP сезону НБА, також він є дворазовим олімпійським чемпіоном.

Українець, який грав разом з Браянтом за «Лейкерс», написав Кобі прощального листа

«RIP, легенда»: реакція зірок спорту на загибель Кобі Браянта

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт