Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК відкрили лінію на першого звільненого тренера в АПЛ 2023/24

Ярослав П'ятницький
На ринку спецставок відомої букмекерської компанії з’явилася лінія щодо першого наставника команди англійської Прем’єр-ліги, якого відправлять у відставку через незадовільні результати.

апл

Новий сезон АПЛ стартує через місяць – у п’ятницю, 11-го серпня. Його відкриє чинний чемпіон Прем’єр-ліги «Ман Сіті» виїзним матчем проти тріумфатора минулого розіграшу Чемпіоншипу «Бернлі».

Розклад футбольних поєдинків в Англії нарешті повертається до нормального режиму після пандемії COVID-19 та ЧС-2022, які призвели до збоїв упродовж попередніх трьох сезонів.

Клуби домовилися про повернення зимової паузи, яка триватиме тиждень – з 13-го до 20-го січня. Протягом сезону 34 тури АПЛ будуть зіграні у вихідні, ще 3 пройдуть посеред тижня, а 1 – у святкові дні.

Крім «Бернлі», з Чемпіоншипу цього сезону піднялися «Лутон Таун», а також «Шеффілд Юнайтед», головний тренер якого Пол Хекінгботтом є одним з фаворитів на перше звільнення, згідно з кефами БК VBET. Серед інших основних претендентів – наставники «Вулверхемптона» і «Ноттінгем Фореста».

апл-інфо

Минулого сезону першим звільненим тренером в АПЛ став тодішній менеджер «Борнмута» Скотт Паркер. Клуб розірвав з ним контракт вже після 4-го туру, в якому «вишні» зазнали принизливої поразки від «Ліверпуля» з рахунком 9:0.

Звільнення головного тренера «Челсі» Грема Поттера у квітні стало рекордним – 13-та відставка в АПЛ протягом сезону, до цього було не більше 10 за один розіграш турніру.

Ба більше, за декілька турів до кінця сезону керівництво «Лідс Юнайтед» додали до загального числа ще звільнення свого тренера Хаві Грасії. Проте Сем Еллардайс, який прийшов йому на заміну, не зміг врятувати клуб від вильоту до нижчого дивізіону.

Букмекери схиляються, що Кейн залишиться в «Тоттенхемі», попри пропозицію «Баварії»

Англійський футболіст отримав дискваліфікацію і штраф за понад 300 ставок

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт