Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Parimatch поверне гроші за програні ставки на NAVI і VP у матчах з Akuma

Владислав Стародубцев
Клієнти букмекерської компанії Parimatch отримають повернення коштів за ставками на перемоги ростерів Natus Vincere і Virtus Pro у поєдинках проти команди Akuma на EPIC CIS League Spring 2021 з CS:GO.
БК Parimatch поверне гроші за програні ставки на перемоги NAVI і VP у матчах з Akuma

БК Parimatch поверне гроші за програні ставки на перемоги NAVI і VP у матчах з Akuma

Букмекер анонсував проведення акції «АКУМА МАТАТА», в рамках якої гравцям, які заряджали на виграш NAVI і VP у матчах проти Akuma, повернуть гроші за програними ставками. У Parimatch уточнили, що це стосується як укладених парі на тріумфатора усього Bo3 (виграш в серії), так і перемогу на одній з чотирьох карт.

Нагадаємо, українська команда Akuma 25-го та 27-го травня перемогла у зустрічах проти Natus Vincere (2:0) і Virtus Pro (2:0) відповідно. Після цих матчів частина кіберспортивного ком’юніті почала звинувачувати «Демонів» у використанні забороненого програмного забезпечення, себто у читерстві. 

У доказ своєї правоти прихильники цієї версії продемонстрували кілька відео, на яких видно, як деякі гравці зі складу Akuma підозріло відводять очі у верхній кут екрану під час зазначених зустрічей. Дехто припустив наявність у кіберспортсменів спеціального радару, за допомогою якого українська п’ятірка могла бачити місце розташування на карті опонентів. 

Натомість гравці Akuma, зокрема снайпер Дмитро SENSEi Шворак, усі звинувачення відкинули. Учора організатори EPIC CIS League Spring 2021 заявили, що перевірка ростеру Akuma не виявила ознак нечесної гри. 

«Під час проведення турніру EPIC League CIS RMR адміністрація не отримувала офіційних протестів щодо результатів матчів. Незважаючи на це, адміністрація, зважаючи на великий суспільний резонанс навколо деяких ігор за участю команди Akuma, провела власні розслідування.

«В ході проведених внутрішнього і зовнішнього розслідувань був зібраний великий обсяг інформації про дії команди Akuma, роботі GOTV і лінійної адміністрації турніру. Аналіз цієї інформації не виявив доказів компрометації адміністрації турніру і роботи GOTV.

Перевірка гравців Akuma, їхнього обладнання та програмного забезпечення не виявила ознак нечесної гри», – мовиться у заяві організатора. 

Переможцем  EPIC CIS League Spring 2021 стала команда Gambit. У фіналі, що відбувався у форматі Bo5, Gambit виявився сильнішим за Virtus Pro (3:1). Завдяки цьому тріумфу колектив Абая HObbit Хасенова заробив $15 тис. і 1600 RMR очок.

Гравці з України – одні з найуспішніших: статистика ставок на кіберспорт у 2020 році

7 кіберспортсменів дискваліфіковані на рік за участь в договірних матчах

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт