Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Marathonbet стала титульним партнером «Манчестер Сіті»

Тарас Гончар
Букмекерська компанія Marathonbet стала офіційним титульним партнером «Манчестер Сіті». Нова угода ґрунтується на статусі Marathonbet в якості офіційного глобального беттинг-партнера.
БК Marathonbet стала титульним партнером «Манчестер Сіті»

БК Marathonbet стала титульним партнером «Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» оголосив, що Marathonbet став першим в історії клубу титульним партнером. Нове важливе партнерство, яке орієнтоване на чоловічий і жіночий склади команд, засноване на 18 місяцях співпраці з Marathonbet в якості офіційного глобального беттинг-партнера.

Логотип Marathonbet буде нанесено на тренувальну форму першого складу чоловічої та жіночої команд «Манчестер Сіті».

Для нас велика честь бути офіційним глобальним беттинг-партнером «Манчестер Сіті» в один з найвеличніших періодів за історію клубу. Ми пропонуємо вболівальникам по всьому світу можливість скористатися нашими незабутніми пропозиціями, конкурсами та унікальними можливостями, і сьогодні Marathonbet радий зміцнити наше партнерство, ставши першим в історії клубу титульним партнером, – заявила генеральний директор Marathonbet Наталія Заводник.

Офіційний запуск партнерства відбувся сьогодні у футбольній академії «Манчестер Сіті», де гравці Серхіо Агуеро, Бернарду Сілва, Джемма Боннер і Меган Кемпбелл разом з головним тренером Хосепом Гвардіолою представили нову тренувальну форму команди.

Співпраця «Манчестер Сіті» і Marathonbet почалася влітку 2018 року, з тих пір вони об’єднали зусилля для реалізації кількох цікавих заходів для уболівальників. Marathonbet став ключовим елементом матчів «Манчестер Сіті» для глядачів як на «Етіхад Стедіум», так і по всьому світу. Не так давно Marathonbet також анонсував запуск в Нігерії, організувавши спільно з «Манчестер Сіті» трофейний тур клубу, представивши всі шість трофеїв, завойованих чоловічою та жіночою командами минулого сезону, для уболівальників в країні.

Перший титульний партнер «Манчестер Сіті» – це значний крок для клубу, і ми раді, що ним стане наш чинний партнер Marathonbet. 18 місяців співпраці були надзвичайно позитивними для обох сторін, і ми з задоволенням визнаємо цей успіх, розширюючи наше партнерство, – заявив виконавчий директор «Манчестер Сіті» Омар Беррада.

Багатомільйонний форвард «Барселони» планує покинути команду

Букмекери оцінили в 69% імовірність перемоги «Ліверпуля» на клубному чемпіонаті світу

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт