Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Беттор поставив 120 гривень на експрес із кефом 59 758 і підняв понад 7 млн гривень

Ярослав Перканюк
Беттор вирішив ризикнути і зібрав величезний експрес, включивши 24 події зі світу футболу та тенісу. Більшість ставок були на фаворитів, які виправдали надії гравця.
Хуркач - Надаль

Хуркач – Надаль

Клубний футбольний сезон 2023/2024 наближається до фінішної межі. Але від цього менше спортивних подій не стає. Відбуваються матчі в стадії плей-офф НХЛ та НБА, у самому розпалі тенісний сезон, де попереду три турніри «Великого шлему», також не варто забувати й про Олімпійські ігри 2024.

Гравець вирішив випробувати удачу і перевірити інтуїцію, зібравши великий експрес на теніс та футбол. Ми виділили найцікавіші події з купона ставки:

  • Хуркач здобуде перемогу в матчі з Надалем;
  • Осака виграє мінімум сет в матчі з Касаткіною;
  • «Вест Гем» переможе в матчі з «Лутоном»;
  • «Дженоа» переможе в матчі з «Сассуоло».

Загалом гравець додав у купон експреса 24 події. Загальний коефіцієнт ставки склав 59 758 (один із рекордних виграшних у БК). Сума парі – 3 долари США (приблизно 120 гривень). Експрес було сформовано на сайті букмекерської компанії Stake.

Біля матчу Хуркач – Надаль було багато ажіотажу. Іспанець близький до завершення кар’єри, але помітно додав у грі на останніх турнірах. Поляк у топ-10, але зі змінним успіхом виступає на ґрунті. Здавалося, у поєдинку буде і боротьба, і інтрига, але ні, Хуберт із перших геймів заволодів перевагою на корті та здобув розгромну перемогу у двох сетах.

Осака повертається в тур після декрету. Перші місяці видалися непростими для японки, вона часто програвала в перших колах. На ґрунті справи в Наомі не йшли навіть на піку форми, тому в матчі з Касаткіною шанси були на боці суперниці. З перших геймів Осака почала демонструвати свій атакувальний потенціал, серіями забиваючи м’ячі та не даючи суперниці нав’язати розіграші. У результаті Осака перемогла у двох сетах.

«Вест Гем» більше не вирішує жодних турнірних завдань, чого не можна було сказати про «Лутон». Гості впевнено розпочали поєдинок, відкривши рахунок. Але після цього команда всіма силами сіла в оборону, що стало помилкою. Спочатку «Вест Гем» зрівняв, а потім забив ще два голи.

«Сассуоло» потрібно було за будь-яку ціну набирати очки в матчі з «Дженоа». Гості почали впевнено, бо контролювали хід матчу, забили м’яч і перейшли в більш позиційну гру. У «Дженоа» не було гольових моментів, але дві помилки в обороні гостей на старті другого тайму допомогли господарям поля і зрівняти, і вирвати перемогу з рахунком 2:1.

Інтуїція не підвела беттора, він передбачив результати 24 подій та отримав виплату сумою 179 274 долари США (понад 7 мільйонів гривень).

Прогнози на спорт не сьогодні доступні в нашій рубриці.

У беттора зіграв «двійник» з точними рахунками 0:0 в матчах плей-оф Чемпіоншпипу

Беттор зібрав експрес на аутсайдерів НХЛ та НБА і підняв понад 500 тис гривень

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт