Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Баварія» шукає тренера: БК оцінили шанси Зідана, Моурінью, Де Дзербі та інших

Ярослав П'ятницький
Мюнхенський клуб продовжує переглядати кандидатури на посаду нового головного тренера, тоді як букмекери знову оновили коефіцієнти щодо цього маркету.

баварія

«Баварія» не змогла домовитись з «Крістал Пелес» щодо переходу їхнього головного тренера Олівера Гласнера, повідомив німецький журналіст Крістіан Фальк.

За його даними, мюнхенці запропонували «Пелес» 18 мільйонів євро компенсації – лондонський клуб це не влаштувало, вони вимагали 100 мільйонів. Втім, німці не готові платити таку суму, тому перемовини з цього приводу припинені.

Гласнер – вже четвертий тренер, якого не змогла підписати «Баварія». Раніше стало відомо, що команду відмовились очолити Ральф Рангнік, Хабі Алонсо та Юліан Нагельсманн.

Аналітики букмекерської компанії Favbet оцінили шанси різних фахівців стати новим тренером мюнхенського колективу. На їхню думку, фаворитами йдуть колишній наставник «баварців» Хансі Флік та коуч «Брайтона» Роберто Де Дзербі.

інфо

Водночас журналіст-інсайдер Флоріан Плеттенберг пише, що Хансі Флік, найімовірніше, не повернеться на цю посаду. За його словами, «Баварія» дійсно вела перемовини з фахівцем щодо повернення.

Одначе, до цього часу сторони досі не змогли домовитися про нову співпрацю. Зазначається, що мюнхенці тепер розглядають кандидатуру Роберто Де Дзербі.

Деякі джерела навіть стверджують, що частина гравців мюнхенського клубу хотіла б залишити Томаса Тухеля – і цей варіант не виключений.

На засіданні наглядової ради клубу обговорювали подальші кроки щодо пошуку тренера на новий сезон, розглядаючи можливість продовження контракту з Тухелем. При цьому керівництво зберігає серйозний інтерес до Роберто Де Дзербі.

Голи «Баєра» на останніх хвилинах залітають з високими кефами

Беттор міг виграти понад 5 млн гривень, але «Баварія» програла «Реалу»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт